Σάλμα Χάγιεκ: Είναι πάμπλουτη αλλά δεν κακομαθαίνει τα παιδιά της - «Είναι ταπεινά»

Σάλμα Χάγιεκ: Είναι πάμπλουτη αλλά δεν κακομαθαίνει τα παιδιά της - «Είναι ταπεινά»

Η ηθοποιός αποκάλυψε τι κάνει για να μη γίνουν τα παιδιά της άπληστα

Salma_Hayek1
Είστε γονιός, έχετε εκατομμύρια και τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών αλλά δεν θέλετε τα παιδιά σας να γίνουν καλομαθημένα; Γίνεται; Η Σάλμα Χάγιεκ - που είναι Είναι πάμπλουτη ισχυρίζεται πως γίνεται και μάλιστα αποκαλύπτει τον τρόπο.

«Τα παιδιά μου είναι ταπεινά. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα, αλλά νομίζω ότι αυτό που ήταν σπουδαίο είναι ότι έχουν ένα μεγάλο φάσμα πραγμάτων», δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ, η οποία είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο της μόδας Φρανσουά -Ανρί Πινό, στην Page Six.

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξηγεί: «Έτσι, τα Χριστούγεννα μου αρέσει να ανοίγουν εκατομμύρια δώρα, αλλά κάποια από αυτά είναι πολύ μικρά και με νόημα, κάποια είναι πολύ ανόητα και παιχνιδιάρικα και μετά παίρνουν ένα ή δύο πολύ ωραία».

Ο Πινό είναι ο διευθύνων σύμβουλος του πολυτελούς ομίλου μόδας Kering, στον οποίο ανήκουν μάρκες όπως Gucci, Saint Laurent και Balenciaga.

Εν τω μεταξύ, η 56χρονη ηθοποιός λέει ότι, παρά την εμμονή του Χόλιγουντ με τη νεολαία, δεν ανταγωνίζεται κάθε νέα νεαρή κοπέλα.

«Κορίτσι μου, είμαι πολύ απασχολημένη για να συγκρίνω ή να ανταγωνιστώ αυτές τις άλλες γυναίκες», μας είπε κατά την παρουσίαση του νέου τεύχους του περιοδικού DuJour, το οποίο τη φιλοξενεί στο εξώφυλλό του. «Έχω τέσσερα παιδιά και τριάντα ζώα, οπότε απλά κάνω τα δικά μου».

Και προσθέτει: «Οπότε δεν κοιτάζω άλλες γυναίκες σε αυτή τη βιομηχανία. Απλά πρέπει να συμβαδίζω με τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα μεγάλο καθήκον και μόνο σε αυτό επικεντρώνομαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Τραβάει το «σχοινί» ο Ερντογάν για Ιμάμογλου - Φουντώνουν οι διαμαρτυρίες για «τυραννία»


Καϊλή: Οικονομικές έρευνες και στην Ελλάδα - «Κίτρινη κάρτα» στο Κατάρ από την Ευρωβούλη


Maestro: Εντυπωσίασε το φινάλε του πρώτου κύκλου - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης