Asia Express: Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές του ταξιδιωτικού παιχνιδιού - Δείτε βίντεο

Asia Express: Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές του ταξιδιωτικού παιχνιδιού - Δείτε βίντεο

Η επικοινώνια των φιναλίστ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το καραόκε και το τραπέζι στους ντόπιους με ελληνικά πιάτα

Collage_Maker-12-Dec-2022-12_13-AM
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου - Fipster είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express, καθώς κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να αποχωρήσουν από την Ασία κατά 60.000 ευρώ πλουσιότεροι, το πιο υψηλό ποσό που θα μπορούσαν να λάβουν στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star. Τα χρήματα που συγκέντρωσαν, προέκυψαν κατόπιν εξαργύρωσης των κόκκινων μενταγιόν που ισοδυναμούσαν με 30.000 ευρώ, του bonus επάθλου των 10.000 ευρώ, αλλά και του χρυσού μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ.

Οι δύο φίλοι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στο Asia Express, πέρασαν με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες, ενώ κέρδισαν και τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών στους αγώνες επάθλου.



Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη, στήθηκε ένα μικρό γλέντι από τους νικητές, που συνοδεύτηκε από ξέφρενους πανηγυρισμούς, αγκαλιές, φιλιά κι έντονη συγκίνηση ιδίως από πλευράς Fipster. Ενώ επική ήταν η στιγμή, που ο Κωνσταντίνος ξύρισε με τη μηχανή το μουστάκι του, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει, σε περίπτωση που κέρδιζε.

«Για εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για μένα ειδικά που δεν είχα κάνει ποτέ ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με κάποιον με τον οποίο δεν ήμουν τόσο κοντά. Ήρθαμε πιο κοντά με τον Φίλιππο σε αυτό το παιχνίδι. Χάρηκα, γιατί συνεργαστήκαμε άψογα, πραγματικά δεν περίμενα να συνεργαστούμε τόσο καλά και για μένα αυτό ήταν το συστατικό που μας έκανε να κερδίσουμε το Asia Express», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την εμπειρία του στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star και για τη συνεργασία του με τον Fipster.

Οι δευτεραθλητές, Χρήστος και Παύλος, μπορεί να έφτασαν στην πηγή και να μην ήπιαν νερό, νιώθουν όμως κερδισμένοι, επειδή έκαναν καινούριους φίλους.

«Δεύτερη θέση…. είναι σαν να κερδίσαμε, εγώ νιώθω πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενος, μόνο που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το παιχνίδι. Το έπαθλο για μένα είναι τα παιδιά που τα έκανα φιλαράκια μου. Χαίρομαι με τη χαρά τους κι είμαστε ευτυχισμένοι που κάναμε αυτόν τον άθλο», είπε από την άλλη ο Χρήστος Ζώτος για τη δεύτερη θέση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster είναι οι μεγάλοι νικητές του Asia Express!
Κλείσιμο


Η διαδρομή προς το σημείο της νίκης δε ήταν καθόλου εύκολη για τα δύο εναπομείναντα ζευγάρια. Στα 62 χιλιόμετρα που τους είχαν απομείνει έπρεπε να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν ελληνικά τραγούδια.

Κι όλα αυτα για να εξασφαλίσουν τους τέσσερις δράκους που θα τους οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ.



Οι φιναλίστ είχαν ήδη αποκτήσει τους τρεις και για να εξασφαλίσουν και τον τελευταίο, τους ζητήθηκε να ακούσουν και να αναγνωρίσουν ελληνικές επιτυχίες που ερμήνευαν Ταϊλανδέζοι μέσα σε ένα δωμάτιο καραόκε.

Για τον Fipster η συγκεκριμένη αποστολή ήταν παιχνιδάκι, γι' αυτό και την ολοκλήρωσε σε χρόνο ρεκόρ. Μάλιστα του έτυχαν κομμάτια δύο πολύ αγαπημένων του τραγουδιστριών, αυτά δεν είναι άλλα από το «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα και το «Η καρδιά πονάει, όταν ψηλώνει» της Νατάσσας Μποφίλιου.



Οι φιναλίστ διανυχτέρευσαν σε πλωτά χωριά, έκαναν το τραπέζι στους ντόπιους σερβίροντάς τους ελληνικά πιάτα που είχαν ετοιμάσει, ενώ πριν από αυτό δέχτηκαν ευχές – έκπληξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είδε να εμφανίζεται ξαφνικά στην οθόνη του κινητού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία, αφού τον εμψύχωσε του είπε ότι τον περιμένει πώς και πώς να γυρίσει.

Asia Express: Η έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο


Μάλιστα ο Fipster που είναι γνωστό πειραχτήρι, ρώτησε τον παρτενέρ του πότε έχει σκοπό να παντρευτεί την αθλητικογράφο, μιας και είναι 5 χρόνια μαζί με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη ήταν το πρόσωπο – έκπληξη που περίμενε τον Fipster, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του, μόλις αντίκρισε την κολλητή του φίλη. Όπως είπε, γνωρίζονται έξι χρόνια και του έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Asia Express: Η βιντεοκλήση που δέχτηκε ο Fipster από τη Μαίρη Συνατσάκη


Αμφότεροι τέλος, δήλωσαν πως οι ευχές που δέχτηκαν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους έδωσαν ώθηση, για να φτάσουν μέχρι το τέλος και να βγουν νικητές του Asia Express.

Ο Παύλος Γαλακτερός επικοινώνησε με βιντεοκλήση με τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό, τη δεύτερη μητέρα του, όπως τη νιώθει, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τη χαριτωμένη αδερφή του, Σοφία.

Αφού τους ενημέρωσε σε τι φάση τον πέτυχαν, στη συνέχεια τους ξενάγησε με τη βοήθεια της κάμερας στον χώρο, όπου θα φιλοξενηθούν με τον Χρήστο Ζώτο.

Ο Χρήστος Ζώτος από την άλλη, έμεινε έκπληκτος, όταν είδε την εντυπωσιακή σύντροφό του, στην οθόνη μαζί με τον σκυλάκο τους, Τζάστιν.

Οι δυο τους είχαν καιρό να ιδωθούν λόγω του παιχνιδιού και τώρα που το έκαναν, δε γινόταν να μη στείλει ο ένας στον άλλον τρυφερά σ’ αγαπώ.

Το ζευγάρι είναι full in love, γι' αυτό κι εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του. Μάλιστα η Κυριακή δε θα ησυχάσει, αν δε δει νικητή τον εκλεκτό της καρδιάς της.



Ειδήσεις σήμερα:

112 «χτύπησε» στην Κρήτη για την κακοκαιρία «Gaia»

Η υπόθεση Καϊλή το πιο σοβαρό σκάνδαλο στις Βρυξέλλες εδώ και 10ετίες

Το φιλί της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ βρισκόταν στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης