Δέσποινα Μοιραράκη: «Το κενό της απουσίας του συζύγου μου δεν αναπληρώνεται»
Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο «Cash or Trash» κι εξήγησε πως λειτουργεί για εκείνη σαν ψυχοθεραπεία για να μη σκέφτεται τον χαμό του Γιάννη Κοντούλη
Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα, τα οποία θα περάσει για πρώτη χρονιά μόνη της, χωρίς τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη.
Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και αρχικά, δήλωσε πως νιώθει γαλήνη που μπορεί να κάνει πράγματα που γεμίζουν την ψυχή της και να μη σκέφτεται την απώλεια του αγαπημένου της.
«Μου φέρνει μια γαλήνη στην ψυχή μου που μπορώ κι εγώ αυτές τις γιορτές που είμαι μόνη μου, χωρίς τον Γιάννη μου, να κάνω πράγματα που γεμίζουν πάνω από όλα την ψυχή μου. Τα γυρίσματα λειτουργούν σαν ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coy4n6zkam5l)
«Το παιχνίδι ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής μου. Το κάνω με πολύ κέφι, διάθεση και πραγματικά, το αγαπώ το "Cash or Trash"», συμπλήρωσε.
Σε άλλο σημείο, με εμφανή τη συγκίνησή της δήλωσε πως το κενό που της έχει αφήσει η απουσία του δεν αναπληρώνεται.
«Ο ίδιος ο Γιάννης είναι που μου λείπει. Το κενό της απουσίας του δεν αναπληρώνεται. Προχωράω με όσους αγαπώ και με αγαπούν. Πάνω από όλα, με συνοδοιπόρους τον Θεό και την Παναγία», δήλωσε.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.