Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον πρώην σύντροφό της: «Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο Παπαδόπουλο»

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον πρώην σύντροφό της: «Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο Παπαδόπουλο»

Όσα δήλωσε για τη συνεργασία με τον πρώην της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» 

nikoleta_kotsailidou
Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», όπου συμμετέχει και τη συνεργασία της με τον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξέφρασε τη χαρά της που συμμετέχει στην εν λόγω σειρά με αξιόλογους συναδέλφους της.

«Η παρουσία του Σπύρου στη σειρά είναι θετικό στοιχείο. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και συνάδελφος, οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι κάπου καλά», είπε αρχικά.

«Ειδικά όταν έμαθα και το υπόλοιπο team, επειδή είναι όλοι ηθοποιοί που θαυμάζω και αγαπώ, χάρηκα πολύ. Με τον Δημήτρη Καπετανάκο που κάνει τον Ισάρη, είμαστε φίλοι από παλιά, οπότε το να κάνουμε μαζί το δίδυμο των αστυνομικών ήταν τεράστια επιτυχία», τόνισε.

Όπως είπε στη συνέχεια, εκτός από τον Δημήτρη Καπετανάκο, έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Μαρίνα Ασλάνογλου. «Είμαστε κουμπάρες, την έχω παντρέψει. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί, αν και είχαμε μόνο μια κοινή σκηνή, ένα βλέμμα. Όλες αυτές οι συμπτώσεις στη σειρά είναι πολύ ευχάριστες. Με τον Δημήτρη Καπετανάκο, όταν μάθαμε ότι θα είμαστε μαζί, γιατί στην αρχή δεν το ξέραμε, τρελαθήκαμε. Δουλεύαμε μόνοι μας, πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα», ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coxdw29rqpo9)

Τέλος, εξήγησε πως δεν της είναι καθόλου δύσκολο να συνεργάζεται με τον πρώην σύντροφό της, κι ανέφερε πως είναι εξαιρετικός επαγγελματίας.

«Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο. Νομίζω πως είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από αυτό. Νομίζω όμως, ότι καμιά φορά γίνεται ένα λάθος με τον Σπύρο, όπως και με όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται με την παρουσίαση. Αν ο κόσμος έχει συνηθίσει ένα πόστο, ξεχνάει το βασικό του. Ο Σπύρος είναι υπηρέτης του θεάτρου τα τελευταία σαράντα χρόνια κι είναι ένα εξαιρετικός ηθοποιός», σημείωσε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

«Ο κόσμος έχει συνηθίσει να τον βλέπει όλα αυτά τα χρόνια σαν παρουσιαστή κι είναι λογικό να ξεχνάει το άλλο κομμάτι. Επειδή είναι πολλά τα χρόνια που έκανε εκπομπή ο Σπύρος, κόλλησε ο κόσμος με αυτό και πολύ λογικά το θεώρησε ότι είναι μόνο παρουσιαστής πλέον», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα


Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης