Καινούργιου για Βαλαβάνη και Βασάλο: Έχουν χωρίσει αλλά δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον

Καινούργιου για Βαλαβάνη και Βασάλο: Έχουν χωρίσει αλλά δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια

valavani-vasalos__1_
Εδώ και αρκετό καιρό πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, να έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν αναχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το Asia Express, στο οποίο πήγε μαζί με τον καλό του φίλο Φίλιππο Ιωάννου. Ωστόσο, κάθε φορά οι δυο τους διέψευδαν τις ειδήσεις και τόνιζαν, πως τίποτα δεν συμβαίνει στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, που γνωστοποιήθηκαν από την εκπομπή «Super Kατερίνα» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πρόκειται να βρεθούν στο Survivor All Star, παρόλα αυτά το ζευγάρι κατά πάσα πιθανότητα θα μπει... χωρισμένο.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν. Πρόκειται για τον νεαρό που συστήθηκε μέσα από το Nomads και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της σχόλιο για το ζευγάρι λέγοντας πως πιστεύει ότι έχουν χωρίσει, αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Κλείσιμο
«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cox76vvmhvjd)

Ειδήσεις σήμερα:

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα

Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης