Τομ Κρουζ: Θα τιμηθεί με το Βραβείο Ντέιβιντ Ο Σέλζνικ από την Ένωση Παραγωγών της Αμερικής

Τομ Κρουζ: Θα τιμηθεί με το Βραβείο Ντέιβιντ Ο Σέλζνικ από την Ένωση Παραγωγών της Αμερικής

Με το βραβείο έχουν τιμηθεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο Μπράιαν Γκρέιζερ

Tom_Cruise_
Ο Τομ Κρουζ πρόκειται να τιμηθεί με το βραβείο Επιτεύγματος στον Κινηματογράφο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ 2023, από την Ένωση Παραγωγών της Αμερικής.

Ο ηθοποιός και παραγωγός θα παραλάβει την τιμητική διάκριση στην 34η τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Παραγωγών στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ ήταν ο παραγωγός της ταινίας «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» και τα προηγούμενα χρόνια με το βραβείο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ, τιμήθηκαν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ και ο συνιδρυτής της Imagine Entertainment, Μπράιαν Γκρέιζερ.
«Ξεκινώντας με το «Mission: Impossible», ο Τομ Κρουζ έχει αναπτύξει ταλέντο στην παραγωγή που συνδυάζει με το εξαιρετικό ταλέντο του ως ηθοποιός. Ο Τομ προσεγγίζει την παραγωγή με την ίδια σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια που φέρνει σε όλα τα επαγγελματικά του εγχειρήματα» δήλωσαν οι πρόεδροι της Ένωσης Παραγωγών της Αμερικής, Ντόναλντ Ντε Λάιν και Στέφανι Άλεν.

«Η δέσμευσή του στην αφήγηση τολμηρών, κινηματογραφικών και διασκεδαστικών ιστοριών έχει ανυψώσει την παγκόσμια κινηματογραφική εμπειρία και έχει οδηγήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες στην ιστορία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον τιμάμε με το βραβείο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ για την αριστεία του στην παραγωγή» τόνισαν, σύμφωνα με το Variety.

Κλείσιμο
Οι ταινίες του Τομ Κρουζ έχουν εισπράξεις πάνω από 11 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Στις παραγωγές του περιλαμβάνονται οι κινηματογραφικές σειρές «Mission: Impossible» και «Jack Reacher» και οι ταινίες, «Vanilla Sky», «The Last Samurai» και «Elizabethtown».


Ειδήσεις σήμερα:

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα


Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης