Χριστίνα Κοντοβά: Για βόλτα στο Ζάππειο με την Έιντα
Δείτε φωτογραφίες
Η Χριστίνα Κοντοβά φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο στην κόρη της, Έιντα.
Όταν η σχεδιάστρια μόδας καταφέρνει να ξεκλέψει λίγες στιγμές από το φορτωμένο της πρόγραμμα, τις περνάει συντροφιά με την κόρη της, είτε απασχολώντας τη με διάφορες δραστηριότητες, είτε κάνοντας βόλτες μαζί της στην Αθήνα.
Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Κοντοβά και η Έιντα βρέθηκαν στο Ζάππειο, όπου και απόλαυσαν τη βόλτα τους.
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη σχεδιάστρια μόδας να περπατά με την κόρη της, ενώ οι δυο τους φαίνονται χαμογελαστές να περνούν ευχάριστες στιγμές μαζί.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη