Η Ελένη Ράντουπαραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Art Week» και αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική και στις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».
«Δεν νομίζω πως έχω πιο ουσιαστικό χώρο από τον θεατρικό χώρο, αναπνέω μέσα στο θέατρο, νιώθω είναι ο ζωτικός μου χώρος» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ράντου.
Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τη μητρότητα, αλλά και για τους φόβους που δημιουργήθηκαν μέσα της, αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της.
«Ο φόβος άρχισε να μπαίνει πολύ έντονα αφότου γέννησε. Κλείνει ένας κύκλος εκεί και όταν γίνεις γονιός, από την εγκυμοσύνη και μετά μπαίνει ένας φόβος. Καλωσόρισα τον φόβο στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα» δήλωσε η Ελένη Ράντου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.