Ιδιοκτήτης Balthazar για Τζέιμς Κόρντεν: «Θα τρώει τζάμπα για 10 χρόνια αν πει συγγνώμη στους σερβιτόρους»

Ιδιοκτήτης Balthazar για Τζέιμς Κόρντεν: «Θα τρώει τζάμπα για 10 χρόνια αν πει συγγνώμη στους σερβιτόρους»

Ο παρουσιαστής δεν παραδέχτηκε το λάθος του σε συνέντευξή του, δίνοντας συνέχεια στο θέμα - Η μακροσκελής ανάρτηση του εστιάτορα

corden3983
Σάλο έχει προκαλέσει η πόρτα που «έφαγε» ο Τζέιμς Κόρντεν από το εστιατόριο Balthazar, λόγω κακής συμπεριφοράς προς τους σερβιτόρους. Παρόλο που φάνηκε αρχικά να απολογείται για αυτό, ο διάσημος παρουσιαστής παραχώρησε μία συνέντευξη στους New York Times, στην οποία υπαινίσσεται ότι δεν προέβη ποτέ σε κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος του προσωπικού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή, ο Τζέιμς Κόρντεν είπε: «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό, σε κανένα επίπεδο».

Αυτό είδε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Κιθ ΜακΝάλι και αμέσως προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Μέσα από το προφίλ του, ανέβασε μία φωτογραφία του παρουσιαστή του talk show και στη λεζάντα έγραψε:

«Δεν θέλω να διώξω έναν άντρα όταν είναι πεσμένος. Ειδικά κάποιον που αξίζει 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όταν ο Τζέιμς Κόρντεν είπε στους NY Times χθες, ότι δεν είχε κάνει «τίποτα λάθος, σε κανένα επίπεδο». Αστειεύτηκε; Ή μήπως αρνιόταν ότι ήταν καταχρηστικός με τους υπαλλήλους μου; Ό,τι κι αν εννοούσε ο Κόρντεν, το υπονοούμενο του ήταν ξεκάθαρο: δεν το έκανε.

Παρόλο που εγώ δεν είδα το περιστατικό, πολλοί από το προσωπικό του εστιατορίου μου ήταν μάρτυρες. Δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν λέγοντας ψέματα. Ο Κόρντεν το έκανε.

Μακάρι ο Τζέιμς Κόρντεν να ξεκαθαρίσει. Αν ο εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός θέλει να ανακτήσει τον σεβασμό που είχε από όλους τους θαυμαστές του (και τους 4) πριν από αυτό το περιστατικό, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Αν πάει ένα βήμα παραπέρα και ζητήσει συγγνώμη στους 2 σερβιτόρους που προσέβαλε, θα τον αφήσω να τρώει δωρεάν στο Balthazar για τα επόμενα 10 χρόνια».

Δείτε την ανάρτησή του

maknali_kornten2


Ο ΜακΝάλι, ο οποίος έχει ιστορικό στο να διώχνει διασημότητες από τα εστιατόριά του, ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν συμπεριφέρθηκε με αγένεια και σε άλλο εστιατόριο που είχε, το «Cafe Luxembourg» σε σερβιτόρο του.



Ο ίδιος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο ξεχωριστά παραδείγματα της «εξαιρετικά δυσάρεστης» συμπεριφοράς του Κόρντεν στη γαλλική μπρασερί που διατηρεί στο Soho της Νέας Υόρκης.

Ο 71χρονος ξεκίνησε την ανάρτησή του αποκαλώντας τον «αστείο άνθρωπο και εξαιρετικά προικισμένο κωμικό».

Ο εξαγριωμένος εστιάτορας δήλωσε ότι ο Κόρντεν είχε βρει μια τρίχα στο κυρίως πιάτο του όταν έτρωγε εκεί τον Ιούνιο και στη συνέχεια απαίτησε δωρεάν ποτά για το λάθος.

«Αφού έφαγε το κυρίως πιάτο του, ο Κόρντεν έδειξε την τρίχα στον μάνατζερ του εστιατορίου ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη. Ο Κόρντεν ήταν εξαιρετικά κακός με τον μάνατζερ λέγοντάς του: “Φέρε μας άλλο ένα γύρο ποτά αυτή τη στιγμή! Και φρόντισε επίσης για όλα τα ποτά μας μέχρι στιγμής. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γράψω άσχημες κριτικές».

Σε ένα δεύτερο περιστατικό ο ΜακΝάλι ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν πήγε για brunch με τη σύζυγό του, Τζούλια Κάρεϊ, στο εστιατόριο στις 9 Οκτωβρίου.

Λέει ότι ζήτησε τραπέζι έξω και η γυναίκα του παρήγγειλε ομελέτα με κρόκο αυγού και σαλάτα.

Το ζευγάρι παραπονέθηκε στον σερβιτόρο ότι υπήρχε «λίγο ασπράδι ανακατεμένο με τον κρόκο» και έστειλε το πιάτο πίσω.

Ο ΜακΝάλι πρόσθεσε: «Η κουζίνα έφτιαξε ξανά το πιάτο, αλλά δυστυχώς το έστειλε με πατάτες τηγανητές αντί για σαλάτα. Τότε ήταν που ο Κόρντεν άρχισε να φωνάζει σαν τρελός στον σερβιτόρο: “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω εγώ την ομελέτα μόνος μου! Ο σερβιτόρος ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και έφερε τον υπεύθυνο του ορόφου στο τραπέζι. Εκείνος επέστρεψε το πιάτο και μετά από αυτό, όλα ήταν μια χαρά. Τους έδωσε ποτήρια σαμπάνιας δωρεάν για να εξομαλύνει τα πράγματα. Ο υπεύθυνος είπε ότι ο Κορντέν ήταν ευχάριστος μαζί του αλλά κακός με τον σερβιτόρο. Ο υπάλληλος ήταν πολύ ταραγμένος, αλλά ως επαγγελματίας που είναι, τελείωσε τη βάρδια του».

Οι αναρτήσεις του εστιάτορα για την αγενή συμπεριφορά του διάσημου παρουσιαστή


Η συγγνώμη του Κόρντεν και η άρση του… εμπάργκο
Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την αγενή συμπεριφορά του. Μετά από αυτό και ο ΜακΝάλι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αίρει την απαγόρευση.

«Ο Τζέιμς Κόρντεν μόλις μου τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη σε βάθος. Όπως είμαι και εγώ άνθρωπος που τα έχει σκ… πολλές φορές πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες», έγραψε ο Κιθ στην ανάρτησή του.

Και συνέχισε: «Έτσι, αν ο Τζέιμς Κόρντεν με αφήσει να παρουσιάσω το Late Late Show του για 9 μήνες, θα ανακαλέσω αμέσως την απαγόρευσή του από το Balthazar. Όχι, φυσικά όχι. Αλλά.... οποιοσδήποτε είναι αρκετά μεγαλόψυχος ώστε να ζητήσει συγγνώμη από έναν άχρηστο αργόσχολο σαν εμένα (και το προσωπικό μου) δεν αξίζει να του απαγορευτεί η είσοδος από πουθενά. Ειδικά από το Balthazar. Γι' αυτό γύρνα πίσω. Όλα συγχωρούνται».



Ο κόσμος όμως δεν ήταν τόσο επιεικής στα σχόλιά του. «Ακόμα δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι κάποιος που είναι αγενής με το προσωπικό. Όλοι το ξέρουμε τώρα», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος σχολίασε: «Αστείο το πώς ζήτησε συγγνώμη αφού κάθε ειδησεογραφικό μέσο πήρε αυτή την ιστορία...». Κάποιος άλλος ρώτησε: «Γιατί ζήτησε συγγνώμη από εσάς και όχι από το προσωπικό;».

Δείτε βίντεο: Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar
Κλείσιμο
Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar


Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν τους βιαστές της 12χρονης μέσα από 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ικανοποίηση στην Αθήνα για τον ευρω-συμβιβασμό για το αέριο, αλλά ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»

Αντίστροφη μέτρηση για την «πολιορκία» της Χερσώνας - Πώς κινούνται οι Ουκρανοί και τι ετοιμάζουν οι Ρώσοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης