Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο στον Κολωνό: «Τον γνώριζα ως φανατικό οπαδό και θαυμαστή»

Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο στον Κολωνό: «Τον γνώριζα ως φανατικό οπαδό και θαυμαστή»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία του με τον Ηλία Μίχο - Εμφανιζόταν ως φανατικός θαυμαστής, όχι ότι ξέραμε την οικογενειακή του ζωή, είπε

romas-12xronia-mixos__1_
Για τη γνωριμία του με τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Μετά τα σχόλια που έχει δεχτεί στα social media, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του δίπλα στον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης από τον Κολωνό, ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Χάρης Ρώμας έδωσε την απάντησή του σε όσους τον έκριναν για τη σχέση του με τον 53χρονο.

«Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου βρίσκονται κοντά σε προβεβλημένους ανθρώπους, είτε για άλλοθι -ο γνωστός φερετζές-, είτε γιατί έχουν αυτό το "χτύπημα". Ήταν συνέχεια γύρω μας. Εγώ τον έχω δει πέντε φορές, αλλά ήταν κομβικές. Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς τους θέλουμε, υπό αυτή την έννοια, όχι ότι ξέραμε την οικογενειακή του ζωή, υπήρχε η σύζυγος, το παιδί του», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno2fpp6fv21)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί για κάτι, το οποίο στον χώρο του θεωρείται αυτονόητο.

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι που είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο, επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό. Στο θέατρο είχε έρθει δύο φορές, μου είχε φέρει φωτογραφίες και από προηγούμενες παραστάσεις. Ήταν θαυμαστής, έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες. Του είχα κάνει κι ένα σχόλιο στα social media, σε αυτά τα πλαίσια. Μου είχε πει ότι κάνει και δωρεές στο "Σπίτι του ηθοποιού" και καταχάρηκα», δήλωσε.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός και πολιτικός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε την απάντησή του, σε όσους τον επέκριναν για τη σχέση του με τον 53χρονο.

«Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα, εγώ κάνω δύο, μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν παρατρεχάμενοι. Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν, μάλιστα όταν είναι και τόσο ένθερμοι, όπως αυτός ο συγκεκριμένος άνδρας. Υπάρχουν φωτογραφίες μου από τον συγκριμένο, ο οποιός που ερχόταν στις παραστάσεις μου και πλήρωνε. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να μεταμφιέσει τη σκοτεινή, απαίσια και αποτρόπαια πλευρά του. Και αν αυτός με έχει αποκαλέσει "Φίλε μου" και του έχω απαντήσει "Είσαι χρυσός άνθρωπος", για όλα υπάρχει μία πολύ απλή δικαιολογία» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Όταν έρχεται στο μαγαζί εστίασης με το οποίο έχω σχέση, με την αγία οικογένεια, όλα αυτά είναι λογικά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θαυμαστές μας. Ήρθε και μας είπε ότι είναι θαυμαστής, έχει ψιλικατζίδικο και ψηφοφόρους, σε όποιον και να συνέβαινε αυτό, η απάντηση θα ήταν "Φίλε μου". Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι» πρόσθεσε ο ηθοποιός

«Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι. Όταν κάνει δωρεές στο "Σπίτι του Ηθοποιού" είναι πολύ λογικό να του πούμε "Είσαι χρυσός άνθρωπος". Πως μπορείς να ξέρεις τη σκοτεινή πλευρά κάποιου» είπε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnmcgg6lw795)


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα

ΓΓ Συνοριοφυλάκων: 23 χρόνια δεν έχω δει τέτοια απάνθρωπη εικόνα όπως αυτή με τους γυμνούς μετανάστες

Βίντεο: Η στιγμή που Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης