Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά στα σχόλια για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά στα σχόλια για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Δεν γελάω εγώ» τόνισε - Δείτε το βίντεο

hristopoyloy_papageorgiou
Το «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα χθες και πολλοί στα social media σχολίασαν την εμφάνιση του μοντέλου, δίνοντας έμφαση στα κιλά της.

Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για το πόσο αδύνατη είναι η παρουσιάστρια και φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, συνομιλώντας με τη Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της. Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω να είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Με τη σειρά της, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn9jtnghvz0h)


Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης