Για την αποχή της από το θέατρο μίλησε η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της, η οποία προβλήθηκε νωρίτερα σήμερα.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του παιδιού της συνδυαστικά με τις επαγγελματικές της υοχρεώσεις.
«Πιέστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά με το παιδί ήταν μία τραυματική εμπειρία το να γυρίσω και να έχουμε άστατες ώρες επαφής, δεν μπορούσα να τον βάλω σε πρόγραμμα, δεν ήξερε πότε θα με δει, δεν ήξερε πότε θα φύγω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα» είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.
«Έκανα μία επιλογή με βάση τις ανάγκες του παιδιού που ήταν και δικές μου ανάγκες, συναισθηματικά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Το να είμαι κάθε βράδυ στην παράσταση με γέμιζε πάρα πολύ, το να είμαι κάθε βράδυ με το παιδί είναι επίσης κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ, είναι και οι δύο εξίσου πλούσιες» πρόσθεσε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.