Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα μαλλιά μου ξάνθυναν και νιώθω σαν τον Παϊτέρη
Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο ηθοποιός με τους διαδικτυακούς του φίλους
ΟΓιώργος Παπαγεωργίου μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία, στην οποία εκτιμάει ότι τα μαλλιά του έχουν ξανθύνει.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στοInstagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και κάνει λόγο για μία αλλαγή στην εμφάνισή του.
Αν και η διαφορά δεν φαίνεται να είναι μεγάλη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε τη συγκεκριμένη παρατηρήση και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ συμπλήρωσε πως νιώθει σαν τον τσιγγάνο τραγουδιστή, Βασίλη Παϊτέρη.
«Τα μαλλιά μου ξάνθυναν και εγώ νοιώθω σαν τον Παϊτέρη σε έκσταση μέσα μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.