Στη Σκιάθο η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες - Δείτε φωτογραφίες

Στη Σκιάθο η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες - Δείτε φωτογραφίες

Το υπερπολυτελές σκάφος έχει μήκος 92 μέτρων και ανήκει στην οικογένεια από το 2008

yacht-beleres__2__2
Στη Σκιάθο, για δεύτερη φορά, κατέφθασε η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Mayan Queen IV» της οικογένειας Μπελέρες, πέντε μήνες μετά τον θάνατο Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στη θαλαμηγό, που έρχεται απο τη Χαλκιδική και τα Βόρεια Νησιά του Αιγαίου, είναι ο γιος του Αλμπέρτο Μπελέρες, Αλεχάντρο. Το υπερπολυτελές σκάφος έχει μήκος 92 μέτρων και ανήκει στην οικογένεια από το 2008.

Δείτε τις φωτογραφίες:

yacht-beleres__1_
yacht-beleres__2_
yacht-beleres__3_
yacht-beleres__4_
yacht-beleres__5_

Μάλιστα, πολύς κόσμος επισκέπτεται το «Mayan Queen IV» για να το δει απο κοντά. Σημειώνεται πως έχουν περάσει πέντε μήνες από τον θάνατο του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες ο οποίος πέθανε σε ηλικία 90 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο. Από το 2021 είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σύμφωνα με το Forbes. Ήταν πρόεδρος του Grupo BAL και του ITAM και δραστηριοποιούνταν στον χώρο των εξορύξεων.

Άφησε πίσω του γυναίκα και επτά παιδιά, ενώ διάδοχός του στις επιχειρήσεις είναι πλέον ο 62χρονος γιος του, Αλεχάντρο με εκτιμώμενη περιουσία 8,6 δισ. δολαρίων.

Υπενθυμίζεται πως στο περιβόητο σκάφος, όσο βρισκόταν στην Κεφαλονιά, είχε βρεθεί κρεμασμένη τον Σεπτέμβριο του 2018, η 20χρονη influencer και μοντέλο από τη Αυστραλία, Sinead McNamara.

Μυστήριο πίσω από τον θάνατο της 20χρονης

Η 20χρονη από την Αυστραλία δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, ενώ είχε συχνή επικοινωνία με την οικογένειά της. Ωστόσο, οι γονείς από την πρώτη στιγμή ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους, να μάθουν από τις ελληνικές αρχές τι συνέβη λίγα λεπτά μέσα στη θαλαμηγό, πριν η Sinead βρεθεί κρεμασμένη στο πίσω μέρος του σκάφους.

Μάλιστα, οι γονείς υποστήριξαν πως η κόρη τους, τους είχε τηλεφωνήσει τη μοιραία νύχτα πριν πεθάνει, αναφέροντάς τους με κλάματα ένα περιστατικό που είχε συμβεί με άλλο μέλος του πληρώματος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε : «Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένεται από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος. Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο (2) μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία. Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο. Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Sinead σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της. Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη Sinead διασκέδαζε σε μαγαζί του Αργοστολίου το βράδυ πριν το θάνατό της και τίποτε δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη. Όλα τα μέλη του πληρώματος, μετά τις καταθέσεις τους στις λιμενικές αρχές της Κεφαλονιάς, αναχώρησαν με τη θαλαμηγό Mayan Queen IV, η οποία έχει αγκυροβολήσει στην Ίμπιζα.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης