Κάτι παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Αθηνά Οικονομάκουέφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Στις 9 Ιουνίου του 2021 η ηθοποιός γέννησε την Σιέννα Ηλέκτρα καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα γιο τον Μάξιμο. Η ηθοποιός που φέτος show «The Masked Singer», αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις οικογενειακές της διακοπές στην Μύκονο.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στην παραλία της Αγίας Άννας όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Αυτό που προκάλεσε θαυμασμό όμως ήταν καλλίγραμμο σώμα της Αθηνάς το το οποίο είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.