Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά: Έκαναν επίσημη ανακοίνωση του γάμου τους

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά: Έκαναν επίσημη ανακοίνωση του γάμου τους

«Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω ο οποίος έλεγε "σταυρώστε τον"», σχολίασε η Μαρία Αντωνά για τον τελικό του Survivor - Δείτε το βίντεο

Antwna-Soiledhs7896
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ανακοίνωσαν πλέον επίσημα ότι πρόκειται να παντρευτούν το φθινόπωρο. Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε το ζευγάρι, λίγα 24ωρα μετά την αυλαία του Survivor, όπου ο ποδοσφαιριστής κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε αρχικά πως: «Ο γάμος, παιδιά, για να είναι γρήγορο θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Κάπου εκεί μέσα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι».

Σε ότι έχει να κάνει με τους κουμπάρους του ζευγαριού ο ίδος τόνισε: «Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη γυναίκα του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor».

Τέλος, η Μαρία Αντωνά δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο για το «δολοφονικό» βλέμμα, όπως χαρακτηρίστηκε, του τελικού του Survivor.

«Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω. Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα», σχολίασε η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clb3ms6vxecx)

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης