Οι Scorpions και οAlice Cooper εμφανίστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.
Με αφορμή τη συναυλία του Alice Cooper ηΜάγκυ Χαραλαμπίδου πριν από λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον τραγουδιστή.
«Ω Θεέ μου! Κοιτάξτε τι βρήκα! Αναγνωρίζεις ποιοι είναι; Χαχαχαχα! Ο χρόνος περνάει και εμείς είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Σε ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.