Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπανταλόνα για τον 3ο προημιτελικό του Basketball Champions League με τη «Sunel Arena» να είναι κατάμεστη και να φλέγεται για τον αγώνα που μπορεί να στείλει την Ένωση στο Final 4 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν γεμίσει από νωρίς τις κερκίδες και μάλιστα για ακόμα μία φορά είχαν μαζί τους κιτρινόμαυρες ομπρέλες θαλάσσης.
Μάλιστα στον πρώτο αγώνα κόντρα στους Καταλανούς είχαν δηλώσει ότι τις σήκωσαν για να... προστατευτούν από τα τρίποντα του Νάναλι που έπεφταν βροχή.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.