GNTM: Ένταση ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή

GNTM: Ένταση ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή

Γιατί τσακώθηκαν οι δύο γυναίκες - Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ 

kagia9908
Το νέο πρόσωπο του φετινού GNTM είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, αφού μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, η Instagramer βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του ριάλιτι μοντέλων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του ριάλιτι, που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν. Οι πρώτες οντισιόν με τα μοντέλα που θα διεκδικήσουν μία θέση για το σπίτι του GNTM, έχουν πραγματοποιηθεί και πηγές αναφέρουν, πως δεν λείπουν οι εντάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «OPEN Weekend», τις προηγούμενες μέρες, έγινε ένας καβγάς ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Στο πλαίσιο των Bootcamp, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size μοντέλο, που η Βίκυ Καγιά δεν ήθελε καθόλου στο ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει το μοντέλο στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου, που ήθελαν να της δώσουν την ευκαιρία. Τελικά, την τελευταία στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Wild Card και «έσωσε» το plus size μοντέλο, δυσαρεστώντας τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. 

Δείτε το βίντεο: 
GNTM: Ένταση ανάμεσα σε Καγιά και Χατζηπαντελή για την παίκτρια με τη Wild card|OPEN Weekend|OPEN TV


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης