Μάριος Αθανάσιου για Mente Fuerte: «Τι είναι αυτός ο άνθρωπος, είναι καλό παιδί;»

Μάριος Αθανάσιου για Mente Fuerte: «Τι είναι αυτός ο άνθρωπος, είναι καλό παιδί;»

«Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες, δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό», είπε ο ηθοποιός σε ρεπόρτερ που τον ρώτησε για τη φημολογούμενη σχέση του τράπερ με τη Μαρία Σολωμού - Δείτε το σχετικό βίντεο

mariosathanasioumente
Τίποτα δεν φαίνεται να γνωρίζει ο Μάριος Αθανασίου για όσα ακούγονται σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της πρώην συζύγου του, Μαρίας Σολωμού, με τον Mente Fuerte. Αυτό τουλάχιστον έδειξε με την αντίδρασή του, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον νέο σύντροφο της ηθοποιού, με την οποία ο ίδιος έχει αποκτήσει έναν γιο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ηθοποιός είχε να κάνει με τη φημολογούμενη αυτή σχέση.

Ο ηθοποιός έδειξε να μη γνωρίζει τίποτα από την αντίδρασή του και μάλιστα θέλησε να μάθει ποιος είναι ο Mente Fuerte. «Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες! Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Να είναι καλά. Δεν έχω διαβάσει κάτι. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι καλό παιδί;», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1mf1pcskft)

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ούτε ο τράπερ ούτε η ηθοποιός δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν είναι μαζί. Τις φήμες της σχέσης του πυροδότησε μία φωτογραφία που ανέβηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του Mente Fuerte στο Instagram, με τον ίδιο να κρατά αγκαλιά τη Μαρία Σολωμού, η οποία ήταν topless.

mentefuerte23838938


Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική


Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα


Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης