Γιάννης Στάνκογλου: «Στο "Νησί" τα χρήματα δεν ήταν κάτι φοβερό»

Γιάννης Στάνκογλου: «Στο "Νησί" τα χρήματα δεν ήταν κάτι φοβερό»

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» στην οποία πρωταγωνιστεί - Δείτε το βίντεο

Stankoglou_897
Ο Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα του Me Too, στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Αυτή η νύχτα μένει» και στις αμοιβές του, ενώ σχολίασε και τα χρήματα που έλαβε από το «Νησί».

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία και γνωριμία του με τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τα χρόνια που φοιτούσε στην σχολή υποκριτικής του: «Οι καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη, με στεναχώρησαν. Από την άλλη όμως, κάποια πιο ακραία γεγονότα, έχουν αρχίσει να παίρνουν το δρόμο τους πια».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του και με ερώτηση της δημοσιογράφου για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ηθοποιός αρκέστηκε να αναφέρει: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα επί του θέματος. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της».

Ο Γιάννης Στάνκογλου επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει»: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αν οι "Άγριες Μέλισσες" είχαν πολύ καλό καστ, αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι η αφαν γκατέ. Υπάρχουν συνάδελφοι ηθοποιοί, που πραγματικά θαυμάζω. Πρόκειται για ανθρώπους, που έχουν δουλέψει χρόνια στο θέατρο. Θα είναι σχεδόν αδύνατο, να μην έχει επιτυχία όλο αυτό»

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε όχι μόνο στις αμοιβές που έλαβε, κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής της τηλεόρασης, αλλά και στις χρηματικές απολαβές που είχε από τη σειρά «Νησί»: «Στο “Νησί” τα χρήματα ήταν κανονικά, δεν ήταν κάτι φοβερό. Δεν πρόλαβα τις καλές εποχές».

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0tfc5azr55)

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάννης Στάνκογλου, θα συμμετάσχει στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί». Ο τίτλος, θα είναι «Μια Νύχτα του Αυγούστου» και θα βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Ο ηθοποιός, θα επιστρέψει μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη και η  υπόθεση της σειράς θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50. Στο επίκεντρο της ιστορίας, θα τοποθετηθεί η δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της, τον καλύτερό του φίλο.


Ειδήσεις σήμερα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Συνεχίζουν τις προβοκάτσιες οι Τούρκοι με τον «Έλληνα κατάσκοπο» - Ομολόγησε πως έδινε πληροφορίες στην ΕΥΠ, γράφει η Sabah

«Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία...» - Τι λένε φίλοι και γνωστοί για τον άτυχο 42χρονο στη Ραφήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης