Παρά την υπόθεση του revenge porn, για την οποία κατηγορείται, οΣτάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε το μπαρ που διέθετε στην Αλόνησσο.
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την επιχείρηση να παραμένει κλειστή, τελικά άνοιξε πριν από λίγες ημέρες.
Η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες, στις οποίες ο παρουσιαστής φαίνεται έξω από το μαγαζί του. Αν και αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον συνεργάτη του να λειτουργεί την επιχείρηση, τελικά δεν ισχύει, καθώς βρίσκεται ο ίδιος εκεί.
Όπως έγινε γνωστό, οι κάτοικοι του νησιού του έχουν γυρίσει την πλάτη, ενώ οι μόνοι που επισκέπτονται το μαγαζί είναι οι τουρίστες.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών