Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τα «καρφιά» για την παραμονή της Ασημίνας - «Εγώ δεν έχω πλούσιo άντρα για να με πληρώνει»

Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τα «καρφιά» για την παραμονή της Ασημίνας - «Εγώ δεν έχω πλούσιo άντρα για να με πληρώνει»

«Ποια το λέει αυτό, η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν;», είπε και ο Σπύρος Μαρτίκας - Δείτε την απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

stayroula_122
Με νέες εντάσεις ήρθε το αποψινό επεισόδιο στο Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ειδικότερα, η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια αποκάλυψε, ότι γυρνώντας στην καλύβα της μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε ότι παραμένει στο παιχνίδι λόγω του Χρήστου Δάντη. «Εύχομαι στην επόμενη ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ και να με στηρίξει ο κόσμος που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Θα σου γυρίσει μπούμερανγκ», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην κάμερα του ριάλιτι, απευθυνόμενη στη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvzhqdyx929)


Η ίδια επιβεβαιώθηκε, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα συζήτησαν πράγματι για αυτό, το βράδυ στην καλύβα. Σε αυτή τη συζήτηση, η Σταυρούλα του μετέφερε τα λόγια της Ασημίνας ότι πάει να μπει στο Γαλάτσι (δηλαδή στον τελικό του Survivor) από την πίσω πόρτα, επειδή δεν έχει ψηφιστεί παρά μόνο μία φορά.

«Ποια το λέει αυτό», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε: «Η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν;». «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει», αποκρίθηκε η Σταυρούλα.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvzhhwjjfbd)




Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης