Αθηνά Οικονομάκου: Βάφτισε την κόρη της - Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης
Την μόλις ενός έτους κόρη τους βάφτισε η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος στο Γύθειο - Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media
Την κόρη τους βάφτισαν το Σάββατο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος.
Η ενός έτους κορούλα τους πήρε το όνομα Σιέννα - Ηλέκτρα. Η βάφτισή της πραγματοποιήθηκε στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, ενώ νονοί της νεοφώτιστης ήταν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Πέτρος Ανδριόπουλος, Μιχάλης Νέζης, Κωνσταντίνα Βασιλείου και Δώρα Τσακανίκα.
Το ζευγάρι θέλησε αυτή τη μέρα να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε κάνει και με τον γάμο του. Ωστόσο, δημοσίευσαν ορισμένα στιγμιότυπα στα social media.
Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε για την κόρη της: «Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου!!! Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»