Αντώνης Ρέμος: Το φιλί διαρκείας στην Υβόννη για τα γενέθλιά της - Δείτε το βίντεο

Αντώνης Ρέμος: Το φιλί διαρκείας στην Υβόννη για τα γενέθλιά της - Δείτε το βίντεο

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν το κρύβει - Ξεχψριστό πάρτι γενεθλίων για την αγαπημένη του είχε ετοιμάσει ο τραγουδιστής

Yvonni_Remos
Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Υβόννη Μπόσνιακ καθώς είχε τα γενέθλιά της. Από νωρίς η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου άρχισε να δέχεται ευχές. Το πάρτι γενεθλίων είχε στηθεί από νωρίς και σε αυτό συμμετείχαν αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι στήθηκε αργά το βράδυ σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα. Η τούρτα ήταν ιδιαίτερη και κυριαρχούσε το μαύρο χρώμα ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει επιστρέψει ξανά στην παλιά της καθημερινότητα πριν το Survivor.

Όταν ήρθε η ώρα για το τραγούδι γενεθλίων, οι φίλοι της Μπόσνιακ τραγούδησαν ρυθμικά και Αντώνης Ρέμος αντάλλαξε με την αγαπημένη του ένα τρυφερό φιλί διαρκείας.

Το πάρτι γενεθλίων της Υβόννης Μπόσνιακ


Σχέση ζωής
Η Υβόννη και ο Αντώνης παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί την 7χρονη Ελένη, το παιδί του έρωτα όπως το αποκαλεί η Μπόσνιακ μιας και η μικρή είναι γεννημένη στις 14 Φλεβάρη.

«Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Υβόννη Μπόσνιακ ενώ και ο Ρέμος είχε μιλήσει για την όμορφη οικογένειά του:

«Η Ελενίτσα δεν με κάνει ό,τι θέλει, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αγάπη και μια τεράστια ανησυχία και ευθύνη κιόλας. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Εμείς είμαστε τα αφεντικά αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι».


Ειδήσεις σήμερα:

NFL: Η πρώτη τρανς μαζορέτα του πρωταθλήματος αποκαλύπτεται - Δείτε βίντεο


Δώρα Ζέμπερη: Αρχίζει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την άγρια δολοφονία της εφοριακού


Ίος: Από κυκλαδονήσι έγινε... παρδαλό Μιχαλονήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης