NFL: Η πρώτη τρανς μαζορέτα του πρωταθλήματος αποκαλύπτεται - Δείτε βίντεο

NFL: Η πρώτη τρανς μαζορέτα του πρωταθλήματος αποκαλύπτεται - Δείτε βίντεο

Η 29χρονη είναι το νεότερο μέλος των «Topcats», της ομάδας cheerleading των «Carolina Panthers» — και είναι η πρώτη που παραδέχεται ανοιχτά πως είναι διεμφυλική

λιντσει
Σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι γνωστό για την προοδευτικότητά του, η Τζάστιν Λίντσεϊ γίνεται η πρώτη τρανς μαζορέτα και γράφει ιστορία στο NFL.

Η 29χρονη είναι το νεότερο μέλος των «Topcats», της ομάδας cheerleading των «Carolina Panthers» — και είναι η πρώτη που παραδέχεται ανοιχτά πως είναι διεμφυλική.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που ανακοίνωνε ότι εντάχθηκε στους Topcats, η Λίντσεϊ εμφανίστηκε ως τρανς στην ομάδα της - αλλά και στην κοινότητά της.

«Οι γάτες βγήκαν από την τσάντα (το μυστικό αποκαλύφθηκε), κοιτάτε το νεότερο μέλος των Carolina Panthers TopCats Cheerleader's @topcats ως την πρώτη Τρανς γυναίκα», έγραφε η 29χρονη ποζάροντας να χαμογελά μέσα στην έδρα των «Πάνθηρων» στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Κλείσιμο


«Φοβήθηκα τόσο πολύ», παραδέχθηκε η Λίντσεϊ μετά την αποκάλυψη της, στην πρώτη της συνέντευξη από τότε που μπήκε στην ομάδα. "Υπάρχουν απλώς μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε», είπε.

Ακόμη και η καλύτερη φίλη της, την οποία αποκαλεί αδερφή, δεν ήξερε ότι ήταν τρανς. Ήταν ένα μυστικό που το είχε κρατήσει από όλους εκτός από την οικογένειά της.



Δεν υπάρχει επίσημο αρχείο για μαζορέτες NFL σε όλη την ιστορία, αλλά φαίνεται ότι η Λίντσεϊ είναι το πρώτο τρανς άτομο που έγινε μαζορέτα του NFL και είπε ότι είναι χαρούμενη που «σπάει αυτή την παράδοση» και με αυτό τον τρόπο δίνει την ευκαιρία και σε άλλους τρανς αθλητές να... βγουν από το καβούκι τους.

Η Τσαντάλ Λανουέτ, επικεφαλής των Topcats, ανέφερε ότι η Λίντσεϊ είχε σημειώσει στην αίτησή της ότι ήταν τρανς, αλλά το ταλέντο της και όχι η ιστορία της, ήταν αυτό που την έφερε στην ομάδα.



Οι ομάδες cheerleading του NFL άρχισαν πρόσφατα να επιτρέπουν στους άνδρες να συμμετέχουν στα ρόστερ.







Ειδήσεις σήμερα:

Η «κατάρα των στρατηγών»: Κι άλλος υψηλόβαθμος του Ρωσικού στρατού σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Ποιοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Οικονομικού Εισαγγελέα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Survivor: Οι νέες ομάδες και η... βίλα στην Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης