Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έξαλλο το TikTok με την Ολλανδή που προσπαθεί να τη μιμηθεί

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έξαλλο το TikTok με την Ολλανδή που προσπαθεί να τη μιμηθεί

Η 20χρονη TikToker ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν θεωρεί πως μοιάζει τόσο με την πριγκίπισσα και απλά γύρισε βίντεο tutorial, σχετικά με το vintage look της

tik_tok_diana_xr
Η μεγάλη ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έφερε στον λογαριασμό της 20χρονης Rose van Rijin,  στο TikTok 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους, αλλά πολλοί θεωρούν, πως η ίδια μάλλον δεν διαχειρίζεται σωστά την δημοφιλία της και την ομοιότητά της με την αείμνηστη και μέχρι και σήμερα πολύ αγαπητή πριγκίπισσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Rose van Rijin από την Ολλανδία, φαίνεται να μιμείται σε μεγάλο βαθμό την πριγκίπισσα Νταϊάνα και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να ενοχλεί όσους την παρακολουθούν.
@70srose

I know this represents 99% of all ABBA fans right now🤣 #abba

♬ original sound - J O N I K A L - J O N I K A L


Η TikToker συγκεκριμένα, άλλαξε αρκετά στοιχεία στην εμφάνισή της, ώστε να μοιάζει με την πριγκίπισσα, με πιο χαρακτηριστικό, το κούρεμά της και το αποτέλεσμα του κλασικού ξανθού καρέ που είχε η Νταϊάνα. 

Και το υπόλοιπο στυλ της ωστόσο, το έχει επιμεληθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπέμπει στις παλαιότερες δεκαετίες και πόσω μάλλον στην πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Εμπνέομαι από τη μόδα της Νταϊάνα, της δεκαετίας του '80, αλλά πάντα της δίνω τη δική μου πινελιά, από τη δεκαετία του '70», ανέφερε η ίδια, σύμφωνα με τη DailyMail.

@70srose

I will be linking all the items tomorrow in my Instagram reels🧡 @ rosenoraanna x #70sfashion #1970s

♬ Fanny (Be Tender With My Love) - Bee Gees


Η Ρόουζ, η οποία αυτή την περίοδο κάνει βίντεο - tutorial για μακιγιάζ διαδικτυακά, εξομολογήθηκε ότι παρόλο που της λένε συχνά πως μοιάζει πολύ στην Νταϊάνα, η ίδια δεν το βλέπει σε τόσο μεγάλο βαθμό, όταν κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Στο TikTok και το Instagram, ακούω ότι μοιάζω στην Νταϊάνα κάθε μέρα. Όταν γύριζα το κλιπ για το λουκ της Νταϊάνα, υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που με φώναζαν με το όνομά της. Νόμιζα ότι ήταν αστείο και ότι αυτό σημαίνει πως έκανα πολύ καλά τα μαλλιά και το ντύσιμό μου», είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε, ότι η ίδια δεν παρατηρεί τόση μεγάλη ομοιότητα. «Είμαι τόσο συνηθισμένη στο πρόσωπό μου αλλά οι άνθρωποι στο διαδίκτυο δεν είναι», σχολίασε σχετικά με αυτό.


Το περιχόμενό της ωστόσο, φάνηκε να ενοχλεί μερικούς από τους φανατικούς θαυμαστές της αείμνηστης Νταϊάνα. Όπως ανέφερε η ίδια, πολλοί είναι εκείνοι που της λένε να σταματήσει τις προσπάθειες που κάνει να μοιάσει στην πριγκίπισσα και ειδικότερα, τα tutorial που ανεβάζει σε μορφή βίντεο από το προφίλ της, καθώς, όπως λένε, με αυτό τον τρόπο υπερπροσπαθεί να μιμείται την πριγκίπισσα.

Αυτα τα σχόλια, όπως παραδέχτηκε και η 20χρονη, ίσως να τη στεναχωρούν πολλές φορές, αφού της αρέσει να «αναβιώνει» με τη δουλειά της, βίντατζ είδωλα των περασμένων δεκαετιών.  Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που επιλέγει να αφαιρεί τα αρνητικά σχόλια, τα οποία ισχυρίζεται ότι λαμβάνει από χρήστες της πλατφόρμας.

«Κανείς δεν θα μπορούσε να την αντικαταστήσει, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Το κάνω για καιρό και απλά έτυχε η Νταϊάνα να ταίριαξε περισσότερο», είπε και τόνισε ότι εκτιμά πολύ τα θετικά σχόλια που λαμβάνει αλλά θα ήθελε ο κόσμος να επικεντρωθεί στη δουλειά της και όχι στην ομοιότητα που έχει με τη Νταϊάνα.

Έπειτα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποκάλυψε ότι σχεδόν όλα τα ρούχα με τα οποία εμφανίζεται είναι δεύτερο χέρι, second hand και ότι η ζωή της στην πραγματικότητα διαφέρει πολύ από αυτή που δείχνει να έχει στα social media.
@70srose

Reposting cause tiktok decided to hide it🥲 #princessdiana

♬ Killer Queen - Remastered 2011 - Queen
Κλείσιμο
@70srose

Happy international women’s day💗 What better day than today to post my last Diana video, the revenge dress scene. Such a power move! #princessdiana

♬ Edge of Seventeen (2016 Remaster) - Stevie Nicks


Ειδήσεις σήμερα:

«Με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου» - Τι αποκαλύπτει η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση Πικέ - Σακίρα

Στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου ο Όλαφ Σολτς

Πανελλαδικές 2022: «Πρεμιέρα» με Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία για τους μαθητές των ΓΕΛ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης