Συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Πολυχρονίδηκαι αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο κίνημα του #MeToo.
«Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Υπήρχαν γυναίκες που έχουν βιώσει κάποια πράγματα κι όταν βγήκαν και τα είπαν, δεν τους έδωσε κανείς σημασία. Κάποιες μάλιστα, τις κοιτούσαν με μισό μάτι και τις περνούσαν για μισότρελες. Το να γυρνάμε λοιπόν, στην ερώτηση "γιατί τώρα;", δεν είναι ωραίο. Γιατί η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfjxrdfe2b5)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, και η ίδια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε άνεργη για έναν ολόκληρο χειμώνα.
«Έχασα μια δουλειά, την οποία την είχα κλείσει 2-3 μήνες πριν, οπότε σταμάτησα να ψάχνω για τον επόμενο χειμώνα. Τελικά, την έχασα κι έμεινα άνεργη», είπε κλείνοντας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.