Snoop Dogg: Θυμάται τις τελευταίες ώρες του Tupac - «Όταν μπήκα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, λιποθύμησα»

Snoop Dogg: Θυμάται τις τελευταίες ώρες του Tupac - «Όταν μπήκα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, λιποθύμησα»

Ο ράπερ αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον φίλο του -  Οι πυροβολισμοί, τα λόγια της μητέρας του και ο θάνατός του

2pacsnoop
Ο Snoop Dogg δήλωσε πως οι τελευταίες στιγμές του Tupac Shakur ήταν πολύ δύσκολες και για τον ίδιο.

Όπως ανέφερε, δεν ήταν «έτοιμος» να δει τον καλό του φίλο σε τόσο άσχημη κατάσταση, όταν πήγε να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε, εκείνο το μοιραίο βράδυ του 1996.

«Οδηγούσαμε για το Βέγκας και φτάσαμε πρώτα, στο σπίτι του Suge, δεν είχαμε δει ακόμα τον Pac. Μας είπε ότι δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς, αλλά πίστευε ότι θα τα βγάλει πέρα, ότι θα γίνει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ στο podcast του Λόγκαν Πολ, «Impaulsive».

Ωστόσο, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ο Snoop Dogg συνειδητοποίησε πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά, όσο πίστευε.

«Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο και να τον δούμε, νομίζαμε ότι ήταν εντάξει. Τον βρήκαμε με σωλήνες μέσα του. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, λιποθύμησα. Για κάποιον λόγο ένιωθα ότι δεν ήταν εκεί», εξηγεί.

Κλείσιμο
Παρά τον πόνο της ωστόσο, η μητέρα του 2Pac ήταν που τον βοήθησε να ανακτήσει την ψυχραιμία του. «Μου έλεγε: "Το μωρό μου δεν σε έχει δει ποτέ έτσι, δεν σε έχει δει αδύναμο. Δεν θέλω να είσαι έτσι μπροστά του. Μπες στο μπάνιο, φτιάξου και μετά έλα πίσω και μίλα του, πες του πώς νιώθεις"», θυμάται ο ράπερ.

Αν και οι τσακωμοί μεταξύ των δύο ανδρών είχαν γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους, αναφέρει πως αγαπιόντουσαν πάρα πολύ. Απλώς είχαν κι οι δύο, εκρηκτικές προσωπικότητες.


«Η μητέρα του ήξερε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχε μια μικρή ένταση μεταξύ μας, αλλά ήξερε πόσο αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Μας έδωσε λοιπόν, μια στιγμή για να του πω κάποια πράγματα για το πόσο τον αγαπώ. Αλλά ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα μαζί του», αναφέρει.

Εν τέλει, μετά από έξι ημέρες νοσηλείας, ο Tupac Shakur υπέκυψε στα τραύματά του. Έφυγε από αναπνευστική ανεπάρκεια στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά με έναν νεκρό σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη

Νύχτα επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη: «Πεδίο μάχης» το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα

Προελαύνουν οι Ρώσοι στο Ντονμπάς, βαριές οι απώλειες τους στο Λουχάνσκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης