Νύχτα επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη: «Πεδίο μάχης» το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα
Η επίθεση των κουκουλοφόρων σημειώθηκε λίγο πριν από τις 03:00 το πρωί μετά από πάρτι στην Πολυτεχνική Σχολή - Ρίψεις νερού από το ειδικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και προσαγωγές
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ομάδα κουκουλοφόρων, που συμμετείχε σε πάρτι στην Πολυτεχνική Σχολή, επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στις διμοιρίες που φρουρούσαν την υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στο κτίριο του Τμήματος Βιολογίας.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 03:00 το πρωί. Τα επεισόδια διήρκεσαν περίπου μία ώρα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να περιορίσουν τη δράση των κουκουλοφόρων. Για τον ίδιο σκοπό επιστρατεύτηκε και το όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ.
Μετά τη λήξη των επεισοδίων η Αστυνομία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές ατόμων που κρίθηκαν ύποπτα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.