Άμπερ Χερντ: Τα κατάφεραν οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ - Το «Aquaman» την αποδέσμευσε

Άμπερ Χερντ: Τα κατάφεραν οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ - Το «Aquaman» την αποδέσμευσε

Η  αποκάλυψη έγινε από την ίδια την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο - Η πριγκίπισσα  «Mera», που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, έχει αρχίσει να «εξαφανίζεται» - Δείτε το σχετικό βίντεο

amber-heard-aquaman-arthro
Η Άμπερ Χερντ κατηγόρησε τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία και μάλλον δεν έπεισε τους θαυμαστές του ηθοποιού.

Μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τον προβληματικό γάμο τους, στη δίκη που κίνησε ο Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι η ζυγαριά «γέρνει» προς το μέρος του.

Και οι δύο ηθοποιοί, δέχτηκαν μεγάλο πλήγμα στην καριέρα τους, αφού οι παραγωγοί των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν μπορούν να συνεργαστούν προς το παρόν, με κάποιον που κατηγορείται για ξυλοδαρμό, όπως ο Ντεπ. Eπίσης ο ταλαντούχος ηθοποιός απολύθηκε και από το φιλμ «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore», με τον Μαντς Μίκελσεν να τον αντικαθιστά στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ.

Όσο η δίκη πραγματοποιείται δημόσια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μυστικά που εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές του Ντεπ δεν πείθονται από την 36χρονη πρώην σύζυγό του και δείχνουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους.

Το «λαϊκό δικαστήριο», που έχει στηθεί στα social media, έχει ήδη «καταδικάσει» τη Χερντ και απαιτεί εδώ και καιρό την απομάκρυνσή της από το «Aquaman 2», στο οποίο και θα πρωταγωνιστούσε.

Amber Heard: I Got 'Aquaman' Role By Auditioning, Not Because Of Johnny Depp


Τόσο η Disney όσο και η Warner Bros, αρμόδιες εταιρείες παραγωγής των δημοφιλών ταινιών που πρωταγωνιστούν Ντεπ και Χερντ, φαίνεται να προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες. Η προσωρινή απομάκρυνση του Ντεπ από τους Πειρατές ήταν αναμενόμενη, μιας και κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό. Κανείς ωστόσο, δεν περίμενε να στοχοποιηθεί η Χερντ, που παρουσιάζεται σαν θύμα.

4,2 εκατομμύρια οι υπογραφές για την απομάκρυνσή της από το «Aquaman 2»
Οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την απομάκρυνσή της από το «Aquaman 2», έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια και η Warner Bros. δεν θα μπορούσε να μην ενστερνιστεί τη λαϊκή αυτή απαίτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Χερντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου και αποκάλυψε ότι αποδεσμεύτηκε από το συμβόλαιό της με το «Aquaman 2».

«Με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου και έχω αγωνιστεί για να παραμείνω σε αυτό», είπε η Χερντ και συμπλήρωσε:

«Με έχουν αφήσει σε αυτό, απλά δεν ξέρω για πόσο θα είμαι στην πραγματικότητα, στο τέλος». Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τη «Mera», την πριγκίπισσα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, να «εξαφανίζεται» σιγά σιγά.

«Όπως είπα», συνέχισε η Χερντ «δεν ξέρω αν θα είμαι καν στο final cut ή για πόσο θα είμαι. Ήταν δύσκολο να μείνω στην ταινία»



Η είδηση ​​ότι η Άμπερ Χερντ πιθανώς να μην ανήκει πλέον στον κόσμο της DC, έρχεται μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγο καιρό, σχετικά με μία σκηνή δράσης της «Mera», που κόπηκε από την παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε, ότι η Warner Bros «δεν ήθελε να με συμπεριλάβει στο σίκουελ της DC “Aquaman and the Lost Kingdom”. 
Μου έδωσαν ένα σενάριο και μερικές άλλες εκδοχές του, στις οποίες είχαν αφαιρέσει σκηνές δράσης, όπου συμμετείχε ο χαρακτήραας μου και ένας άλλος χαρακτήρας. Χωρίς να κάνω περαιτέρω spoil- οι δύο χαρακτήρες παλεύουν μεταξύ τους. Έκοψαν βασικά πολύ από τον ρόλο μου» είπε.

Amber Heard: 'Aquaman 2' producers didn't want me in film, barely in movie now | LiveNOW from FOX
Κλείσιμο


Όσον αφορά το μέλλον του θρυλικού πειρατή, Τζακ Σπάροου και των «Πειρατών της Καραϊβικής», η παρουσία του Τζόνι Ντεπ παραμένει μετέωρη.

Το πολυαναμενόμενο franchise δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ η έκτη ταινία αντιμετωπίζει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού έχασε τον εμβληματικό πρωταγωνιστή της.

Την ίδια ώρα που ο ηθοποιός προσπαθεί να αποτάξει τη φήμη του βίαιου, το όνομα της Μάργκοτ Ρόμπι φιγουράρει στα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την αντικαταστάτρια του Ντεπ και κατ’ επέκταση και του Τζακ Σπάροου.



Μιλώντας στο «The Sunday Times», ο παραγωγός των δημοφιλών ταινιών, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, αποκάλυψε ότι η παραγωγή της Ντίσνεϊ εργάζεται σε ένα σίκουελ, με γυναίκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, η Μάργκοτ Ρόμπι είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τον Τζακ Σπάροου του Ντεπ. Αναφορικά με αυτό ο Μπρουκχάιμερ δήλωσε: «Ναι. Μιλάμε με την Μάργκοτ Ρόμπι. Συζητάμε δύο σενάρια για τους “Πειρατές”, ένα με αυτήν και ένα χωρίς αυτήν» και στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει ο Ντεπ, ο ίδιος απάντησε:

«Όχι αυτή τη στιγμή. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».



Το Twitter δεν έμεινε αμέτοχο και σε αυτό, αφού η πλειοψηφία των θαυμαστών του Ντεπ και των «Πειρατών», ζητούν να δουν στη μεγάλη οθόνη τον αυθεντικό Τζακ Σπάροου.

Παράλληλα, κυκλοφορεί μία ειδική φόρμα από τους φαν, που ,μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του ηθοποιού. Ο αριθμός των υπογραφών αυτή τη στιγμή, ξεπερνά τις 670 χιλιάδες. Την ίδια στιγμή , το Twitter δεν συμφωνεί με αυτή την επιλογή. «Σκέφτονται να κάνουν τους "Πειρατές" χωρίς τον Τζακ Σπάροου, με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπιν και νομίζω ότι θα προτιμούσα να φάω τα σκ@@@ των σκύλων μου παρά να δω αυτό», «Αλήθεια κάνετε μεγάλο λάθος που βάλατε τη Ρόμπι στη θέση του Σπάροου με τον Ντεπ. Παιδιά πρέπει να ανακαλέσετε», ήταν μερικά από τα σχόλια στο Twitter μετά τη συνέντευξη του Μπρουκχάιμερ.




Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης