Η Eurovisionείναι το θέμα των ημερών και όλοι συζητούν για τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων στους ημιτελικούς.
Ανάμεσα σε όσα έχουν συζητηθεί περισσότερο μέχρι σήμερα, είναι και η ομοιότητα της δημοσιογράφου, Σίας Κοσιώνη, με τη φετινή εκπρόσωπο της Σουηδίας, Κορνίλια Τζέικομπς.
Πολλοί έκαναν λόγο για τη «σωσία» της Σίας Κοσιώνη, η οποία τραγουδά το «Hold me closer» στον 66ο διαγωνισμό και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν το άφησε ασχολίαστο.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση, σχετικά με την ομοιότητα που έχει με την Τζέικομπς. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της τραγουδίστριας και στη λεζάντα έγραψε: «Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! 😂😂😂».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους