Λότι Μος: Η αδερφή της Κέιτ Μος «ομολογεί» ότι... αισθάνεται πιο απελευθερωμένη, όταν είναι γυμνή

Λότι Μος: Η αδερφή της Κέιτ Μος «ομολογεί» ότι... αισθάνεται πιο απελευθερωμένη, όταν είναι γυμνή

Η αδερφή της Κέιτ Μος «φοβόταν πολύ να γίνει αυτή που είναι σήμερα», πλέον όμως, το απολαμβάνει

loti-main
Μπορεί η Κέιτ Μος να έγινε γνωστή από τις θρυλικές καμπάνιες και φωτογραφίσεις εσωρούχων, όμως η ετεροθαλής αδερφή της, Λότι, νιώθει αρκετά πιο άνετα με το να μη φοράει απολύτως τίποτα.

Η 24χρονη Λότι Μος δραστηριοποιείται ενεργά τόσο στο Instagram, όσο και στο OnlyFans, κάτι το οποίο δεν έβρισκε στην αρχή σύμφωνη την αδερφή της. Το επιτυχημένο σούπερ μόντελ θεωρούσε, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος της στη Daily Mail, ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύει η Λότι, είναι κάτι παραπάνω από προκλητικό και βλάπτει την εικόνα της.

Η Λότι Μος ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το OnlyFans τον περασμένο Ιούνιο, με κάθε της βίντεο να είναι ακόμα πιο προκλητικό από το προηγούμενο. Το τελευταίο της περιεχόμενο στη συνδρομητική πλατφόρμα περιλαμβάνει γυμνές πόζες, ελάχιστο ρουχισμό και άφθονη χρήση μαριχουάνας μετά από μία σύντομη περίοδο αποτοξίνωσης σε κλινική του Λονδίνου, στοιχείο που επίσης δημιουργούσε δυσαρέσκεια στην αδερφή της, Κέιτ.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όλες οι παραπάνω κινήσεις βοήθησαν την 24χρονη Λότι να γίνει πρωτοσέλιδο σε αρκετές γνωστές εφημερίδες, συνοδευμένη με αρνητικά σχόλια και κριτική, κάτι που ενοχλούσε ακόμα περισσότερο την Κέιτ, μιας και κάτι τέτοιο ενδέχεται να επηρέαζε και τη δική της σχέση με τα ξένα μέσα.

Όλα αυτά, όμως, αποτελούν παρελθόν. Σε συνέντευξη της στο διαδικτυακό podcast, «Call Her Daddy», η Λότι Μος αποκάλυψε ότι η Κέιτ την στηρίζει πλέον σε κάθε της βήμα και είναι χαρούμενη που η αδερφή της δεν ακολούθησε τα χνάρια της και δεν «τρύπωσε» στον χώρο του μόντελινγκ. Επιπλέον, δήλωσε πως: «Αισθάνομαι πιο απελευθερωμένη όταν είμαι γυμνή. Νιώθω τεράστια δύναμη, όταν είμαι πολύ χαρούμενη και σέξι. Φοβόμουν τόσο πολύ να γίνω αυτή που είμαι, τώρα απλά το απολαμβάνω».


Η αλήθεια είναι ότι πριν από τη στροφή στο… γυμνό περιεχόμενο, η Λότι Μος, προσπάθησε να ακολουθήσει την καριέρα της αδερφής της, Κέιτ, με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία. Ξεκινώντας να δουλεύει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες, η ίδια απορεί σήμερα πώς δεν έπεσε θύμα διατροφικών διαταραχών, καθώς τα φαγητά που απολάμβανε καθημερινά ήταν ελάχιστα και πολύ μικρά σε μερίδες.

Προκειμένου, όμως, να αντέξει τόσο τις σκληρές απαιτήσεις του χώρου, όσο και τη συνεχή σύγκριση με την αδερφή της, ξεκίνησε και εν τέλει εθίστηκε στο αλκοόλ, συνήθεια που την οδήγησε στο να μην μπορεί να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι της.


Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Η influencer και πρωταγωνίστρια του OnlyFans δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πώς η απόφαση της να αναρτά γυμνό περιεχόμενο στο διαδίκτυο επηρέασε τη σχέση με τη μαμά της, Ίνγκερ Σόλνορνταλ

«Προφανώς και ήταν πολύ δύσκολο. Με τη μαμά μου δεν μιλούσαμε για αρκετές εβδομάδες, αφού συνειδητοποίησε ότι άνοιξα λογαριασμό στο OnlyFans, όμως, οι σχέσεις μας σήμερα έχουν αποκατασταθεί. Το έχει ξεπεράσει πλήρως, έχει συμβιβαστεί με αυτή μου την απόφαση και πλέον έχουμε μία υπέροχη σχέση» εκμυστηρεύεται.


Κλείσιμο

«Το να είμαι σεξουαλικά αρεστή με βοηθά στο να αντλώ δύναμη και αυτοπεποίθηση. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη. Η ιδέα δημιουργίας του λογαριασμού μου προέκυψε τυχαία, όταν μία μέρα είδα έναν συγκάτοικο μου να περνά καλά και να βγάζει χρήματα από αυτό. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι αυτό θέλω να κάνω. Και το έκανα. Μεταξύ άλλων, το OnlyFans με βοήθησε να ανακαλύψω και την πραγματική σεξουαλική μου ταυτότητα. Πλέον, δηλώνω πανσεξουαλική και αυτό με χαροποιεί» συμπληρώνει.

Σήμερα, η Λίλι Μος, πιο απελευθερωμένη από ποτέ, βιοπορίζεται προβάλλοντας το γυμνό της σώμα, μία απόφαση που έχει αποδεχτεί τόσο η αδερφή και η μαμά της, όσο και οι καλύτεροι της φίλοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης