Λότι Μος: Η σταρ του OnlyFans προσπαθεί να κόψει τα ναρκωτικά... ανεβάζοντας σέξι βίντεο!

Λότι Μος: Η σταρ του OnlyFans προσπαθεί να κόψει τα ναρκωτικά... ανεβάζοντας σέξι βίντεο!

Κάνει προσπάθεια αποτοξίνωσης, αλλά οι θαυμαστές της την κατηγορούν ότι δεν είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της και ότι την ενδιαφέρει μόνο ο λογαριασμός της στο OnlyFans - «O καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά, εγώ το κάνω έτσι», απαντάει

lottie-moss-arthro
Προβλήματα εθισμού αντιμετωπίζει η μικρότερη αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι και αυτή την περίοδο δίνει μία σκληρή μάχη να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά.

Το 24χρονο μοντέλο του OnlyFans είχε μιλήσει και στο παρελθόν ανοιχτά για τους εθισμούς της και είχε δηλώσει πως τα ναρκωτικά την οδήγησαν μετά από ένα σημείο στο να «χάσει τον εαυτό της», αν και στην αρχή προσπαθούσε σκληρά να μην τον θυμάται.

lottie

«Ένιωθα ότι γίνομαι ένα άτομο που ουσιαστικά δεν μου αρέσει, γι' αυτό έπαιρνα ναρκωτικά. Ένιωθα ότι με κάνουν καλύτερη. Περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους με παρόμοια νοοτροπία με τη δική μου και καταλαβαίνω ότι αυτό δεν βοηθάει», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφορικά με την σειρά Euphoria, η οποία διηγείται την ιστορία ενός έφηβου κοριτσιού που δίνει κι εκείνη μάχη με τις καταχρήσεις.


Κλείσιμο
Αν και έχει προσπαθήσει πολλές φορές να απεξαρτηθεί, καμία δεν ήταν επιτυχημένη. Ωστόσο, ελπίζει αυτή την φορά να τα καταφέρει.

«Αυτή τη φορά βάζω εμένα ως προτεραιότητα και έχω βάλει τα δυνατά μου για να βεβαιωθώ ότι θα βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό προς τα έξω», είχε δηλώσει πρόσφατα σε story της στο Instagram.


Αν και η προσπάθειά της να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών μετράει έναν μήνα περίπου και η νεαρή καλλονή φαινόταν αρχικά, πολύ αφοσιωμένη στον στόχο της, την τελευταία εβδομάδα, δίνει μία πολύ διαφορετική εντύπωση μέσω της δραστηριότητάς της στα social media.

Αρχικά, είχε σταματήσει να ασχολείται τόσο με τον λογαριασμό της στο OnlyFans, αλλά και στο Instagram, δείχνοντας δείγματα ότι θέλει να αποβάλλει από την καθημερινότητά της κάθετί από τον παλιό τρόπο ζωής της.


Την τελευταία εβδομάδα ωστόσο, ξεκίνησε να ανανεώνει καθημερινά το προφίλ της στο Instagram με νέα «καυτά» στιγμιότυπα.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας της μιλώντας στη Sun επιβεβαίωσε πως ο αγώνας της συνεχίζεται και τόνισε μάλιστα, πως η Λότι «τα πάει πάρα πολύ καλά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές».


Και η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε μέσω ενός story στο Instagram πως το γεγονός ότι ανεβάζει τέτοια στιγμιότυπα δεν έχει καμία σχέση με την πορεία της θεραπείας της.


Απαντώντας σε έναν θαυμαστή της, ο οποίος της έγραψε: «Είσαι σε αποτοξίνωση και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να κάνεις βίντεο για το OnlyFans;» η Λότι Μος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η αποτοξίνωση που κάνει ο καθένας είναι διαφορετική. Μπορείς να έχεις λίγο χιούμορ. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω».




Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του

O πόλεμος των Τράγκα: Άρχισαν τα ενδοοικογενειακά εξώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης