Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου, ήταν μια κυρία ανεπανάληπτη»

Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου, ήταν μια κυρία ανεπανάληπτη»

«Τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στο όνομά της», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός

Giannis_Vogiatzis
Ο Γιάννης Βογιατζής ήταν ο καλεσμένος στη χθεσινβραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο ηθοποιός ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και μίλησε για την καριέρα του, την αγαπημένη του σύζυγο Βασιλική, η οποία δεν είναι στη ζωή αλλά και τον πατέρα του που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Η γυναίκα μου υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη
Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τη γυναίκα του λέει συγκινημένος: «Ευτύχησα να έχω μια πολύ σπουδαία οικογένεια. Και από πατέρα και από μητέρα και από τον αδελφό μου που χάσαμε νωρίς. Και μετά όταν παντρεύτηκα ήμουν ευτυχισμένος. Ποτέ δεν είχα αυτό το δηλητήριο. Τα είχα λύσει όλα λέγοντας την αλήθεια και κοιμόμουν ήρεμος. Η αλήθεια λυτρώνει. Πέθανε στα χέρια μου κυριολεκτικά. Έκανα πρόβα και παράσταση την ίδια μέρα γιατί ήξερα ότι αυτό ήθελε για μένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτή τη γυναίκα ίσως να μην είχα αυτή την όποια καριέρα έκανα. Τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στο όνομά της. Γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Όταν λέμε κυρία εννοούμε αυτήν την κυρία. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες και θα είμαι ευτυχής να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Εγώ όμως μία γνώρισα και μία λάτρεψα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjmfry0xzdix)

Έπαιξε στο θέατρο την ημέρα της κηδείας της
Μιλώντας στην εκπομπή ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαυρικίου αποκάλυψε ότι τη μέρα της κηδείας της εκείνος έπαιξε κανονικά. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μετά από πολλές δεκαετίες και γάμου αλλά μόνο λίγες ώρες μετά που κήδεψε τη σύζυγό του είπε “θα παίξω απόψε στο θεάτρο γιατί η Βασιλική δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ”» είπε ο σκηνοθέτης.

Ο πατέρας μου με… αρνήθηκε
Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στον πατέρα του ο οποίος δεν ήθελε ο γιος του να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα αποκάλυψε πως αρνούνταν ότι έχει συγγένεια και με τον πρώτο του ξάδερφο τον τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή.

«Ο πατέρας μου άργησε πολλά χρόνια να έρθει να με δει στο θέατρο. Με αρνήθηκε σαν ηθοποιό. Ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Τον ρώταγαν και για τον εξάδελφό μου, τον Γιάννη Βογιατζή και αρνείτο ότι είχε σχέση και με τους δύο. Ο Γιάννης ήταν ανιψιός και πνευματικός του γιος αφού τον είχε βαφτίσει και είχε παντρέψει τον πατέρα του. Εγώ όταν βρισκόμουν στην Αθήνα στο σπίτι του κοιμόμουν. Τι ωραία τραγουδούσε ο θείος μου ο Χρήστος και η μητέρα του, η θεία μου η Νίκη! Την παλιά εποχή, ήταν κάτι πολύ κακό να τραγουδάς και να παίζεις θέατρο εξαιτίας των μπουλουκιών που πηγαίναν στην επαρχία και ξελόγιαζαν τους άντρες και τις γυναίκες. Δεν είχαν καλή φήμη οι ηθοποιοί. Η γιαγιά μου όταν της είπαν να ακούσει τον εγγονό της να τραγουδάει έβαλε τα ραδιόφωνα σε κασέλες και δεν τα έβγαλε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Προς την Οδησσό στρέφεται ο Πούτιν – 33 δισεκατομμύρια βοήθεια στέλνει ο Μπάιντεν στο Κίεβο

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Το αλκοόλ, ο εθισμός στα χάπια και οι διατροφικές διαταραχές


Μάνος Δασκαλάκης: Στο φως η κατάθεσή του - Τι λέει για τους θανάτους των παιδιών και τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης