Stranger Things: Η Millie Bobby Brown λέει ότι η Eleven θα βρεθεί «στην πιο σκοτεινή κατάσταση που ήταν ποτέ», στην 4η σεζόν της σειράς

Stranger Things: Η Millie Bobby Brown λέει ότι η Eleven θα βρεθεί «στην πιο σκοτεινή κατάσταση που ήταν ποτέ», στην 4η σεζόν της σειράς

«Αυτή ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη σεζόν που έχω γυρίσει ποτέ», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός - Το πρώτο μέρος της καινούριας σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου στο Netflix

stranger-things-4
Oι θαυμαστές του Stranger Things περιμένουν περίπου δύο χρόνια για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς και τα ξένα μέσα κοινοποιούν συνεχώς καινούριες πληροφορίες για την εξέλιξη της ιστορίας.

Μία από τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, είναι αναμφισβήτητα η Eleven, την οποία υποδύεται από την πρώτη σεζόν, η ηθοποιός Millie Bobby Brown.

Όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα της, είχε μόλις δραπετεύσει από μια μυστηριώδη εγκατάσταση και πολύ σύντομα ξεκίνησε η περιπέτειά της, δείχνοντας πως διαθέτει μια τεράστια δύναμη.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων κύκλων, η Eleven κατάφερε να μιλάει, να κάνει φίλους, να φιλάει αγόρια και, φυσικά, να σκοτώνει πολλά τέρατα. Η επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη στο Netflix (το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου), υπόσχεται να παρουσιάσει μία ακόμη πιο σκοτεινή της Eleven.

Κλείσιμο
eleven-2__1_


Στο τέλος του τρίτου κύκλου την είδαμε να μένει αδύναμη, και τώρα, θα πρέπει να σκεφτεί το παρελθόν της για να δει πώς θα ανακτήσει την κατάσταση που ξέφυγε από τον έλεγχό της.

Η Millie Bobby Brown συμμετείχε σε μια διαδικτυακή συζήτηση για το Stranger Things, στην οποία αποκάλυψε περισσότερα: «Μπορείς να δεις την Eleven στην πιο σκοτεινή κατάσταση που ήταν ποτέ. Αυτή ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη σεζόν που έχω γυρίσει ποτέ. Και υπήρξαν μερικά από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω δει ποτέ ως άνθρωπος» και πρόσθεσε:

«Η ιστορία της ως μικρό παιδί δεν καλύφθηκε, αφού υπήρχαν ακόμη τόσες πολλές ερωτήσεις , από εμένα και από τους θεατές, όμως θα τα δείτε όλα σε αυτή τη σεζόν».

Stranger Things 4 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix


Η Eleven δεν θα είναι η μόνη που θα βρεθεί σε ένα σκοτεινό μέρος όταν επιστρέψουμε στο Hawkins. Ο Finn Wolfhard που πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Mike, πρόσθεσε ότι ο τέταρτος κύκλος, που έχει χαρακτηριστεί από τον συν-δημιουργό Ross Duffer ως ένας «πλήρης εφιάλτης στην Elm Street», θα είναι «η πιο τρομακτική και η πιο σκοτεινή σεζόν» από όλες.

stranger-things


Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος ηθοποιός δήλωσε:
«Νομίζω ότι από τη φύση της, η σειρά γίνεται πιο σκοτεινή σε κάθε κύκλο. Τα έχει όλα. Γίνεται πιο αστεία, γίνεται πιο τρομακτική, γίνεται πιο δραματική. Και νομίζω ότι αυτό έρχεται αβίαστα καθώς μεγαλώνουμε κι εμείς. Δεν θα είμαστε όλοι με περούκες όταν είμαστε 40 χρονών, ουρλιάζοντας για demogorgons και άλλα τέρατα. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του ότι οι Duffers αντιμετωπίζουν πραγματικά τους χαρακτήρες μας, στην ηλικία τους. Και μου αρέσει για να το συγκρίνουμε με τον Χάρι Πότερ. Ο Χάρι Πότερ καθώς προχωρούσαν οι ταινίες, τόσο πιο σκοτεινές γίνονταν. Και σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα. Είναι μια τέλεια εξέλιξη, κατά τη γνώμη μου».

Stranger Things 4 - NEW Interview ft. Millie Bobby Brown & Finn Wolfhard


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΦ: Ανακαλούνται δύο παρτίδες ρινικού σπρέι

«Αυτό είναι πάνω από τα όρια»: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει τεστ πατρότητας

Χάμιλτον και Γουίλιαμς κάνουν «μπάσιμο» με €12 εκατ. έκαστος για την εξαγορά της Τσέλσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης