Κωνσταντίνος Καζάκος: «Η κόντρα Καρέζη - Βουγιουκλάκη ήταν προϊόν μάρκετινγκ, ήταν πολύ καλές φίλες»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Η κόντρα Καρέζη - Βουγιουκλάκη ήταν προϊόν μάρκετινγκ, ήταν πολύ καλές φίλες»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τις κακές συνεργασίες που είχε, τη διάσημη μητέρα του, αλλά και τις συγκρίσεις μεταξύ εκείνης και της κόρης του

kazakos
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη διάσημη μητέρα του, Τζένη Καρέζη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δήλωσε αρχικά, πως έχει αποφασίσει ήδη τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Την επόμενη σεζόν θα συνεργαστώ ξανά με τον Μανούσο Μανουσάκη στο Κόκκινο Ποτάμι. Ο Μανούσος είναι αυστηρός και δύσκολος σκηνοθέτης και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει. Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στο "Τμήμα Ηθών", έπεσα στα βαθιά και κολύμπησα. Ήταν κάτι νέο για μένα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις δουλειές μου, με ελάχιστες εξαιρέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjao3todr7ip)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις κακές συνεργασίες που του έχουν τύχει.

«Μου έχει τύχει μία κακή συνεργασία με συνάδελφο. Το σημειώνεις κι απλά λες "θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε". Από δω και πέρα, πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς. Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει μία πλήρης απομυθοποίηση, ενώ παλιά δεν υπήρχε αυτό. Παλιά, οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjaonif7c9r5)
Κλείσιμο

Όσο για την κόρη του, τη Τζένη Καζάκου, η οποία και πρωταγωνιστεί στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα», ο ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω δει από τη Τζένη φέτος. Είναι η πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. Αν συγκρίνουν τη Τζένη με τη γιαγιά της, τη Τζένη Καρέζη, τότε κακό του κεφαλιού τους, είναι ένα άλλο πλάσμα».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε επίσης, στη φημολογούμενη κόντρα της μητέρας του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Τζένη Καρέζη κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν κι έβγαιναν μαζί. Όλο αυτό με την κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ», εξήγησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης