Το πρωτοφανές ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Τον... Χάρο με τα μάτια του είδε ο Φώτης Σεργουλόπουλοςκαθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στην οποία συμμετέχει μια κολόνα προσγειώθηκε στο κεφάλι του.
Ο ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι και για καλή του τύχη ξεπέρασε τον κίνδυνο καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.
Την πληροφορία για το πρωτοφανές ατύχημα που είχε ο ηθοποιός μετέφερε η εκπομπή «Τι λες τώρα!».
«Περαστικά στον Φώτη μας, σ’ αγαπώ πολύ πολύ κι ευτυχώς σε άκουσα στο τηλέφωνο και δεν υπήρχε πρόβλημα», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου, την οποία συνδέει φιλία με το Φώτη Σεργουλόπουλο.
Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για το ατύχημα του Φώτη Σεργουλόπουλου στο 1:30
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.