Προκειμένου να τιμήσει την 25η Μαρτίου, ο Λάκης Γαβαλάςέκανε μία «ιδιαίτερη» εμφάνιση, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο γνωστός σχεδιαστής που φημίζεται για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, υιοθέτησε φέτος ένα ιδιαίτερο λουκ, με αφορμή την εθνική μας εορτή.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μια «γκρι παραλλαγή» της ενδυμασίας, που φορούν οι τσολιάδες. Επιπλέον, αντικατέστησε τα «τσαρούχια» με δίπατα μαύρα πέδιλα και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
O σχεδιαστής ανέρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Καλησπέρα φίλοι μου‼️🧿Είναι η εθνική μας ημέρα της απελευθέρωσης από την Τουρκία..».
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες