Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, τα νέα από την τελευταία της επίσκεψη στον ορθοπεδικό

valavani
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα προβλήματα υγείας, που προέκυψαν, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Αν και έχουν περάσει μερικά χρόνια, από τότε, που βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται ότι τα προβλήματα αυτά εξακολουθούν, να την ταλαιπωρούν.

Η δημοσιογράφος μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram και σε πρόσφατη ανάρτησή της, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της, για τα αποτελέσματα από την τελευταία της επίσκεψη στον ορθοπεδικό.

Νωρίτερα, την Τετάρτη, 23 Μαρτίου, η
 ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία έγραψε:

«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι».

Στιγμιοτυπο_οθονης__201_


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αναφερθεί στην απότομη αλλαγή των κιλών και στο πώς την έχει επηρεάσει. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Κάποια θεματάκια μου έχουν μείνει. Με το στομάχι πιο πολύ, με τη διατροφή κτλ. Η απότομη αλλαγή των κιλών με ταλαιπωρεί ακόμα, ο κύκλος… Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο από έναν άντρα. Γιατί έχει να κάνει με τις ορμόνες. Είναι μια τρέλα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ci00wtipqi0x)


Ειδήσεις σήμερα:

«Προβληματική προσωπικότητα» λένε οι γιατροί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τρεις φορές εισήχθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας

Ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία και 100% πληρότητα στα γήπεδα, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες

Καύσιμα: Μειώσεις και «έξτρα» έκπτωση για πληρωμές με smartphone












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης