Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα οΣάκης Αρσενίου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα βίωσε στο Survivor.Μάλιστα, ο Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε για να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης και πόσα έχασε τις δύο εβδομάδες που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο.
«Έβαλα 7 κιλά για να πάω στο Survivor και τελικά καλά έκανα. Έχασα 10 κιλά σε δύο εβδομάδες. Καίμε πάρα πολλές θερμίδες, τρώμε ελάχιστο, περιμένουμε πολλές ώρες στα γυρίσματα. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία και όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, προκαλώ να πάει. Δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με το να κάθεσαι στον καναπέ και να το βλέπεις», είπε ο Σάκης Αρσενίου.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.