Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά για πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της

Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά για πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του», είπε η ηθοποιός

eugenia_dimitropoulou
Η Ευγενία Δημητροπούλου εδώ και κάποιους μήνες έκανε γνωστό ότι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε. Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Dot» για την υιοθεσία αλλά και για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νιώθει.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε:

«Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

Για τη στιγμή που έμαθε ότι τα κατάφεραν, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε: «Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα».

Η Ευγενία Δημητροπούλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν σκέφτηκε την πρώτη φορά που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3:10 του βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cieabu23tbm9)


Ειδήσεις σήμερα:

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Τόλη

Κιμούλης: «Με έχετε καταστρέψει, δεν είμαι ούτε Λιγνάδης, ούτε Φιλιππίδης»

Καιρός: «Ψυχρή εισβολή» από αύριο - Χιόνια και στην Αττική την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης