Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα ο Πάνος Καλλίδης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου, τα οποία ωστόσο δεν ήταν για λόγους στυλ. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής και εξήγησε, ότι φορά τα γυαλιά εξαιτίας μίας επέμβασης που έκανε.
Είπε συγκεκριμένα: «Να ζητήσω συγγνώμη και από το τηλεοπτικό κοινό για τα γυαλιά. Έχω κάνει μια μικρή επέμβαση στα βλέφαρα. Έκανα μια βλεφαροπλαστική και δεν μπορούσα να βαφτώ. Έκανα αναίμακτη με λέιζερ».
Ύστερα πρόσθεσε: «Είναι ούτε τρία λεπτά για κάθε μάτι, δεν πονάει καθόλου και μέσα σε τέσσερις ημέρες φεύγει και το οίδημα». Η Κατερίνα Καινούργιου, στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχει υποβληθεί και εκείνη στη συγκεκριμένη επέμβαση.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.