Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είμαι αγχωμένη που θα τον αντικρίσω ξανά», λέει η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είμαι αγχωμένη που θα τον αντικρίσω ξανά», λέει η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε

Δύο μέρες πριν τη δίκη η 30χρονη ζητά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της - Δείτε βίντεο

panagiotopoulos
Δύο 24ωρα πριν ξεκινήσει η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η 30χρονη κοπέλα δηλώνει πώς είναι αγχωμένη που θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά. Όπως λέει η ίδια επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της στα media. Ζήτησε ακόμα από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για να της αποσπάσουν μια δήλωση.

«Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η 30χρονη.

Όπως λέει δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της γιατί θέλει να προστατέψει άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε δύο μέρες πριν τη δίκη η 30χρονη που πρώτη κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chprsbqfy5u1-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chprx9lhcfax-sf)


Κλείσιμο
Η 30χρονη είπε πως αυτό που της συνέβη είναι ένα σοβαρό αδίκημα το οποίο της έχει προκαλέσει μεγάλη ηθική βλάβη. Δεν καταλαβαίνει όπως είπε γιατί η δικιά της περίπτωση αντιμετωπίστηκε έτσι και όχι σαν κακούργημα όπως θα έπρεπε.

Είπε ακόμα πως έχει μιλήσει και με τις άλλες κοπέλες που κατήγγειλαν τον Παναγιωτόπουλο ενώ τόνισε πως η ίδια μάζεψε όλα τα στοιχεία που χρειάστηκαν για να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα είπε πως ακόμα και τρεις μέρες πριν έβλεπε τα βίντεο της στο διαδίκτυο και χρειάστηκε η επέμβασή της για να κατέβουν.

Αμετανόητος...

Είπε ακόμα πως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει μετανιώσει και πως κάθε μέρα ζει με το άγχος να μην αποκαλυφθεί. Συμπλήρωσε επίσης πως  έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση. Ελπίζει πως θα δικαιωθεί και λέει πως δεν περίμενε από έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν δυόμισι χρόνια μαζί να της φερθεί με αυτό τον τρόπο. Παροτρύνει ακόμα γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια αλλά να ζητήσουν νομική βοήθεια.

Ειδήσεις σήμερα:

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ξεπέρασαν τα 95.000 τα κρούσματα στη Γερμανία, κατέληξαν 49 ασθενείς σε μία μερα

Ανήλικος οδηγός πήρε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Σκόπελο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης