Έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της φαίνεται πως είναι η Αγγελική Ηλιάδηαν και λέει πώς το κεφάλαιο γάμος δεν τη ενδιαφέρει. Η τραγουδίστρια μετά τη αποχώρησή της από τη Φάρμα λόγω του θανάτου του πατέρα της επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 και στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη.
Μάλιστα το πράγμα φαίνεται να έχει προχωρήσει καθώς ο Αστρινός ξεκίνησε να τους πειράζει αν υπάρχει ενδεχόμενο γάμου για να τους παντρέψει ο ίδιος, με την Αγγελική Ηλιάδη να απαντά χαριτολογώντας: «Έχω αποβάλει αυτό το concept από το μυαλό μου δεν είναι απαραίτητο. Έχω κάνει τα παιδιά μου κι είμαι μια χαρά ολοκληρωμένη. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Τώρα βέβαια αν μου κάνει πρόταση ο Γρηγόρης, δεν ξέρω αν θα αρνηθώ».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.