Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

Τι είπε η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή

Tonia_Sotiropolu
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία, μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο της εκπομπής για την ίδια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δηλώσει πως έχει δεχτεί σε μικρή ηλικία σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το MeToo.

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σε σχέση με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή. Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία… Σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας κακώς», ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο, σεξουαλικό σε σχέση με τους ανθρώπους που ανήκουν στο Μe Τoo. Δεν μου αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη κι οι lifestyle εκπομπές σέβονται αυτούς τους ανθρώπους».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch67s438a1kp-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζει ο φίλος του που τον έβγαλε από τη Ferrari με κίνδυνο της ζωής του

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Πού ξοδεύει τα δισεκατομμύριά του ο Mr. Facebook;

Αυστραλία: Κορυφώνεται η «Omicron» - Σε επίπεδο ρεκόρ τα κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης