Με αφορμή την προβολή της ταινίας «Για Πάντα» στον ALPHA απόψε, Τετάρτη 5/1, στις 21:00, oΓιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Υπενθυμίζεται ότι οΓιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολούπρωταγωνιστούν στην εν λόγω ταινία, ενώ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
«Το "Για πάντα" είναι πολύ δύσκολο, το "για λίγο" είναι πιο εύκολο, αλλά το για πάντα έχει και αυτό τη γλύκα του. Δεν έχω κοινά στοιχεία με τον πρωταγωνιστή. Ο Πέτρος είναι ένα ρεμάλι τελειωμένο, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέτοιο» δήλωσε για την ταινία «Για Πάντα».
«Η Κατερίνα δεν με ξεκλείδωσε, με συμπλήρωσε και αυτό είναι το ουσιαστικό» εξομολογήθηκε για την όμορφη σύντροφό του.
Όσον αφορά την τελευταία του εκπομπή «Fishy» και την πρόταση που τελικά δεν ήταν…γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, τόνισε: «Δύσκολα θα έκανα ένα τέτοιο βήμα εγώ, πρόταση γάμου, πόσο μάλλον μέσω τηλεόρασης. Ήταν ένα τρολάρισμα, δεν έγινε πρόταση».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑLPHA:
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.