Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το #metoo: «Mε επηρέασε πάρα πολύ όλο αυτό το μαύρο πράγμα, που σκέπασε τον χώρο μας»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το #metoo: «Mε επηρέασε πάρα πολύ όλο αυτό το μαύρο πράγμα, που σκέπασε τον χώρο μας»

O ηθοποιός μίλησε για το κίνημα του #metoo στον χώρο του θεάματος, τα επαγγελματικά του βήματα και αναφέρθηκε επίσης, στην οικογένειά του

tsimitselis
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Σχετικα΄με τη νέα του εκπομπή, Fishy, ο ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Όλες οι δουλειές που κάνω φέτος είναι φανταστικές. Τελειώσαμε με τον φετινό κύκλο του Fishy και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα γυρίσματα. Αγόρασα πέρυσι το σκάφος, που έχω στην εκπομπή, το πήρα για ψάρεμα, αλλά σκέφτηκα τελικά να συνδυάσω το ψάρεμα με την δουλειά. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Fishy τα είχα γυρίσει πριν καν πάρω την έγκριση από το κανάλι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα και την σχέση της με την Κατερίνα Γερονικολού. «Αν η κόρη μου δεν ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα ήταν στη μέση θα ήμουν εγώ. Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα. Το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από την Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα. αλλά σε αυτό το πράγμα δεν μπορείς να κάνεις σχέδια», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf4z69uuy475-st)


Τέλος, αναφερόμενος στο κίνημα του ελληνικού #metoo, δήλωσε: «Εμένα με επηρέασε πάρα πολύ όλο αυτό το μαύρο πράγμα, που σκέπασε τον χώρο μας. Ξεσκαρτάρισε αρκετά ο χώρος και μπήκαν τα πράγματα σε μία σωστή σειρά, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία διαρκής υπενθύμιση. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να κάνει τώρα σεξουαλική παρενόχληση ή κατάχρηση εξουσίας. Προσωπικά, δεν μου έτυχε να μην μου συμπεριφερθούν καλά, γιατί ποτέ δεν άφηνα περιθώριο».





Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα από την έρευνα Τσιόδρα: Σωτήρια τα εμβόλια - Ανεμβολίαστοι σχεδόν 9 στους 10 νεκρούς

Επίθεση με βιτριόλι: Εφτάσε η ώρα του εισαγγελέα για την Έφη Κακαράντζουλα


Ντόναλντ Τραμπ: Ανήγγειλε την ίδρυση δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που τον βάφτισε «Truth Social»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης