Θετική στον κορωνοϊό η Τζένη Μπότση

Θετική στον κορωνοϊό η Τζένη Μπότση

«Είναι για όλους μας μία δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφήξουμε το 2022!» αναφέρει η ηθοποιός, η οποία δεν χάνει τη θετική της ενέργεια

μποτση
Το 2022 δεν ξεκίνησε πολύ ωραία για την Τζένη Μπότση. Η δημοφιλής ηθοποιός άλλαξε χρονιά στο νοσοκομείο, καθώς η πολυαγαπημένη της κορούλα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας. Μόλις τελείωσε η περιπέτεια της μικρής, η Τζένη Μπότση διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Με μία γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βλέπουμε την μικρούλα της να χαζεύει από το παράθυρο, ενώ κρατά ένα λούτρινο αρκαδάκι, η Τζένη Μπότση ευχαρίστηκε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό όπου έμεινε για πέντε ημέρες η κόρη της. Παράλληλα, τόνισε ότι ήταν πολύ συνεργάσιμη και άκουγε τις οδηγίες των γιατρών της. Τώρα όλη η οικογένεια έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι. Δυστυχώς, όμως, η καλλιτέχνιδα προσβλήθηκε από κορωνοϊό, πράγμα που γνωστοποίησε η ίδια.



«Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο, που κατάφερε να περάσει αξέχαστα πέντε μέρες στο νοσοκομείο @mitera.gr, κάνοντας τη μαμά και τον μπαμπά του, για μία ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε!

Αλλάξαμε, λοιπόν, χρονιά εκεί. Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό. Η Αλίκη τους θυμάται όλους, τη Μιμή, την Άννα, τον Χάρη και πάνω απ´ολους τη Μαρία με το μονόκερο. Εγώ θα προσθέσω τη Γιούλη, που ήταν η δύναμή μου. Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας!

Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπάκι για να γίνω καλά.

Είναι για όλους μας μία δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφήξουμε το 22!!!! Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλώσουμε παντού! Καλή μας χρονιά, λοιπόν!» σημείωνει η Τζένη Μπότση στη λεζάντα του post της, το οποίο έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 5/1. Η ηθοποιός δεν χάνει την αισιοδοξία της και την όρεξη για ζωή!

Μάλιστα, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε ένα Insta Story με το θετικό της τεστ Covid-19. «Kαλή χρονιά είπαμε;» έγραψε με χιούμορ πάνω στο στιγμιότυπο.

sars
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα «Flurona» σε Ισραήλ, Ισπανία, Βραζιλία, Κροατία και ΗΠΑ

Υπόθεση Κορφιάτη: Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

Η Omicron σαρώνει τον κόσμο, ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη από το Καμερούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης