Τζένη Μπότση: Η κόρη της, το ελληνικό #metoo και ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί

Τζένη Μπότση: Η κόρη της, το ελληνικό #metoo και ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί

Η συγκινητική εξομολόγηση της Τζένη Μπότση για το ελληνικό #metoo, τις αντιδράσεις της οικογένειας της και ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί τον σύντροφο της

mpotsh
Η Τζένη Μπότση πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στην Δέσποινα Καμπούρη.

Για την μικρή της κόρη είπε πως «είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί, μαθαίνει τραγούδια και θέλει να κάνει και μπαλέτο. Δεν φοβήθηκα ποτέ το μωρό, δεν το είδα με δέος, το είδα μόνο με χαρά. Ήξερα από την πρώτη μέρα πως να την πλύνω, να την πιάνω, δεν τη φοβήθηκα ποτέ, γι’ αυτό είναι και τόσο ασφαλής η Αλίκη», ανέφερε για τη μητρότητα και τη φροντίδα της κόρης της.

«Περάσαμε ένα παιδί και έναν κορωνοϊό ταυτόχρονα. Δεν ήταν εύκολα. Περάσαμε πολύ άσχημες αλλά και πολύ μαγικές στιγμές», σημείωσε για τη γέννηση της κόρης της, η οποία συνέπεσε με την περίοδο της καραντίνας. Στην ερώτηση αν σκέφτεται τον γάμο δήλωσε «δεν έχουμε παντρευτεί με τον Αλέξανδρο, αλλά και γιατί να παντρευτούμε; Από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος δεν πιστεύει όπως κι εγώ, δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε». «Η βάφτιση έγινε με 20 ανθρώπους. Οι φίλοι μου είναι η περιουσία μου. Είμαι πολύ περήφανη για τους φίλους μου», ανέφερε για τη βάφτιση της κόρης της η οποία έγινε πρόσφατα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Τζένη Μπότση συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο #metoo και στις αντιδράσεις της οικογένειας της. «Έχω ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου άπειρες φορές και θα την ευχαριστώ γιατί μου έδωσε δύναμη και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήθελα πάντα να μιλήσω, ήθελα να πω αυτό που με βαραίνει, ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει», δήλωσε για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cexan9fh2cxl)


«Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειες μας. Δυσκολεύτηκα να μιλήσω στον μπαμπά και στη μαμά μου. Τους το είπα λίγο περιληπτικά μια μέρα πριν. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση. Η μαμά μου, μου ζήτησε συγνώμη. Μια μάνα που έχει σταθεί διπλά μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγνώμη. Μας μεγάλωσε με πολύ ωραίο τρόπο. Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή», πρόσθεσε η κ. Μπότση για το πώς της συμπαραστάθηκε η οικογένεια της.

«Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα. Ο μπαμπάς μου θυμάμαι ότι άσπρισε. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο», σημείωσε η ηθοποιός.

«Πολύ σπάνια κάποιος θα μου έκανε κουβέντα. Μου πιάνανε το χέρι και μου το σφίγγανε. Ήταν τόσο ωραία η αντιμετώπιση του κόσμου, τόσο δίπλα μου που πραγματικά τα είχα χάσει», είπε για την υποστήριξη του κόσμου μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών. «Έχουμε δεθεί με όλες αυτές τις γυναίκες παρόλο που δεν γνωριζόμαστε», ανέφερε για την αλληλοβοήθεια μεταξύ τους.

Η ίδια είχε τη συμπαράσταση και των φίλων της και του συντρόφου της. «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μου είπε «ίσιωσε την πλάτη σου και μίλα». Ο Αλέξανδρος ήταν βράχος διπλά μου. Άφησε μια μέρα τη δουλειά του, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν δεν έχεις ανθρώπους διπλά σου, δεν μπορείς να το κάνεις».  «Από την ώρα που μίλησα και μετά δεν ήταν δύσκολο. Δύσκολο ήταν όταν το βίωσα. Ήμουν πολύ μικρή όταν το βίωσα και δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν», ανέφερε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και την ψυχολογική της κατάσταση.

Κλείσιμο
Η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές και για το σπίτι τους στη Βαρυμπόμπη. «Είχαμε ζημίες στο σπίτι μας στην Βαρυμπόμπη, αλλά είμαστε καλά ευτυχώς. Όταν με πήρανε και μου είπανε ότι το σπίτι καίγεται, δεν έκλαψα. Είπα ευτυχώς που δεν ήμασταν εκεί. Αν ήμουν στο σπίτι, θα έφευγα, δεν θα καθόμουν να το σώσω».  «Όταν έμαθα για τη φωτιά σκεφτόμουν τι κρίμα που δεν θα έχω μια παιδική μου φωτογραφία να δείξω στην Αλίκη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της επιστροφή στη σειρά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” στο MEGA. «Γελάμε πάρα πολύ. Περνάμε πολύ ωραία και νομίζω θα αρέσει στον κόσμο. Όταν με πήρανε τηλέφωνο, μόνο που δεν πέταξα την σκούφια μου. Μόνο που δεν πήγα τρέχοντας», δήλωσε για τη μεγάλη της χαρά η κ. Μπότση.





Ειδήσεις σήμερα:


Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης